Gość: ksiazkow IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 23.04.02, 18:21 www.allegro.pl/showother.php?id=239167&order=c wejdź na ten adres, nie pożałujesz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: roseanne na drzewo!!!!!! IP: *.sympatico.ca 23.04.02, 20:48 wyszukiwarka jest do PIIIIIIIIIII dlaczego jak szukam "Psychologii Dzieciecej" pojawia mi sie "buty i odziez" lub tez "bielizna dziecieca" na drzewo !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
e.n.o.l.a Re: na drzewo!!!!!! 24.04.02, 15:25 hehe, roseanne!!! a mnie sie pojawil link z psychologia (oprocz bielizny i odziezy dzieciecej), moze tam jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roseanne sprawdzilam ponownie IP: *.sympatico.ca 24.04.02, 16:07 no pakazalo mi psychologie, ale z interesujacej mnie tematyki nie bylo nic pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek Re: TUTAJ SĄ TANIE EKSTRA KSIĄŻKI - WEJDŹ IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 24.04.02, 15:20 fiucino, jak nie masz co zrobić z książkami, to napal sobie w kozie albo pod stół podłóż, to przynajmniej nie będziesz się ochlapywał barszczem - nie nęć tutaj ludzi Odpowiedz Link Zgłoś