Gość: korek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.04, 23:09 właśnie po raz n-ty zaczynam lekturę szkiców piórkiem - i po raz n-ty jestem zachwycony - oczywiście zaraz jak skończę szkice wezmę się po raz n-ty za listy Bobkowskiego z Giedroyciem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bulterier Re: Bobkowski - !!!!!! 31.10.04, 01:24 Gość portalu: korek napisał(a): > właśnie po raz n-ty zaczynam lekturę szkiców piórkiem - i po raz n-ty jestem > zachwycony - oczywiście zaraz jak skończę szkice wezmę się po raz n-ty za > listy Bobkowskiego z Giedroyciem korek, dej no namiar i ja poczytam chetnie., tylko na boga nie odsylaj mie; na forum czytac cudze wypowiedzi na temat. linka daj prosze do zrodla. wszak kazdy mysli jak chce a ja chce myslec jak mi komorki poczynia pod kopulka. no dej, nie badz taki, dej ino nie do cudzych mysli co to no wiesz no nie badz wul, dej b. Odpowiedz Link Zgłoś
zerkam Re: Bobkowski - !!!!!! 31.10.04, 01:27 zajrzyj na ten watek forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=151&w=16358656 Odpowiedz Link Zgłoś
nauta_ Re: Bobkowski - !!!!!! 06.11.04, 20:29 Szukam tej ksiazki, bylam w kilku ksiegarniach i antykwariatach we Wroclawiu. Nie ma. Kto ma i sprzeda?;) Odpowiedz Link Zgłoś
ada08 Re: Bobkowski - !!!!!! 06.11.04, 23:11 nauta_ napisała: > Szukam tej ksiazki, bylam w kilku ksiegarniach i antykwariatach we Wroclawiu. > Nie ma. Kto ma i sprzeda?;) Możesz zamówić w Merlinie: www.merlin.com.pl/sklep/sklep/strona.towar?oferta=87473&ret=wys65131937 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: Bobkowski - !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 23:11 Ostatnio "Szkice piórkiem" widziałam w merlin.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
nauta_ Re: Bobkowski - !!!!!! 07.11.04, 12:24 Dziekuje. Widzialam te pozycje w merlinie. Drogo nieco, ale chyba trzeba bedzie sie nieco poswiecic:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś