ola20022 14.02.05, 15:21 Czy ktos należal do tego wydawnictwa i jak przebiegała wasza współpraca z nimi, mam zamiar sie zapisać tylko nie wiem czy warto?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marghot Re: Świat książki 14.02.05, 15:37 Należałam kilka (chyba 6lat). Ogólnei byłam zadowolona z obsługi, jakości wydanych książek itp. Jednak zdecydowałam się wypisać z klubu, a to dlatego, że tematyka proponowanych lektur nie bardzo mi już odpowiada, ceny zdarzają się wyższe niż w innych księgarniach, z niektórych katalogów wybierałam "na siłę", aby tylko nie dostać książki sezonu. Generalnie nie polecam osobom, które szukają książek o tematyce różnej od romasów, sensacji, thrillera - to pojawia się na półkach ŚK najczęściej. Odpowiedz Link Zgłoś
rubeus Re: Świat książki 15.02.05, 14:19 ksišżki wydawne przez bertelsmanna i ?wiat ksišżki możesz kupić [po cenie o ok.20% wyższej niż klubowa] w księgarni przy Kinie Femina w Warszawie... A nie jestem do końca pewien czy w niektórych księgarniach klubowych nie ma tej opcji... Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: Świat książki 15.02.05, 20:15 Ostatnio wzięli się również za klasykę, a ponieważ po skończeniu szkoły nareszcie mam kasę na książki, uzupełniam księgozbiór. Należę tam chyba osiem lat, był taki czas, kiedy nie mogłam znaleźć nic dla siebie, kupowałam wtedy dla zaprzyjaźnionej biblioteki. No i 10% zniżki w Vision Express, co przy moich wydatkach na soczewki jest całkiem niezłą ofertą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Świat książki IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 18.02.05, 09:31 Jak uważasz że 10% rabat jest ok to zobacz: www.twojesoczewki.com Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: Świat książki 19.02.05, 11:33 Dzięki za stronkę, płyny co prawda droższe, ale soczewki toryczne w całkiem dobrej cenie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilko Re: Świat książki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.05, 10:58 5 magazynów wciągu roku,z każdego musisz coś zamówić. ogólnie wporzo są ciekawe tytuły-ale nie ma np.fantastyki-bardzo nad tym ubolewam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asica Re: Świat książki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 10:50 poczytaj sobie wcześniejsze wypowiedzi: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=151&w=15889281&a=15889281 Odpowiedz Link Zgłoś
umathurman Re: Świat książki 20.02.05, 23:09 ja zrezygnowalam poniewaz zdarzylo mi sie 2krotnie, ze zamowionej ksiazki nie bylo (wyczerpal sie zapas) i dostawalam jakas beznadziejna ksiazke sezonu. ogolnie poziom literatury w swiecie ksiazki to nedza. No i ceny wysokie! Dobre promocje sa tylko dla nowowstepujacych czlonkow Odpowiedz Link Zgłoś