mijaczek 22.03.05, 00:28 Wlasnie zaczelam czytac i nie jest latwo... ...nie wiecie czy bedzie lzej? Co sadzicie o tej ksiazce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 01 Re: Podroze z Herodotem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 07:13 mijaczek napisała: > ...nie wiecie czy bedzie lzej? Tak, w piątym rozdziale Kapuściński cytuje swój scenariusz do 6464 odcinka Dynastii - zdecydowanie robi się lżej ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mileva Re: Podroze z Herodotem IP: *.echostar.pl 22.03.05, 15:14 nie jest lekko? hm czytasz ja za kare? B. dobra ksiazka , pan kapuscinski siada w foteliku i baja baja czasem az przerazajaco bo wydaje mi sie za dla przedzkola ale coz... moze faktycznie to jest nieznosne Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: Podroze z Herodotem 22.03.05, 15:22 troszku mnie nie zrozumieliscie... pytalam sie bardziej o to, co wy sadzicie o ksiazce... nie powinnam wspominac, ze ciezko mi sie zaczelo czytac Kapuscinskiego, bo od razu znajduja sie MONDRALINSCY co to maja cieta uwage dla kazdego... wyluzujcie troche... "specjalisci"... Odpowiedz Link Zgłoś