Gość: uyw IP: *.chello.pl 21.05.05, 16:35 siegnelem po to i o dziwo czyta sie niezle,ma swoj klimat choc po Prawieku nie przypuszczalem ze przeczytam cos jeszcze tej autorki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: daria13 Re: E.E - Olgi Tokarczuk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 18:21 W sensie, że Prawiek się nie podobał, ale mimo to sięgnąłeś mimochodem po E.E.? A co masz do zarzucenia Prawiekowi? Nie żebym była fanatyczną zwolenniczką, ale to nie jest zła książka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szymek Re: E.E - Olgi Tokarczuk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 18:21 Czy ktoś mi pomoże i powie jak miała na imię żona Winnetou? :) Odpowiedz Link Zgłoś
en.door.fina Re: E.E - Olgi Tokarczuk 21.05.05, 21:33 To ten miał w ogóle jakąś żonę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja-nowa Re: E.E - Olgi Tokarczuk IP: *.radioalfa.com.pl / *.radioalfa.pl 21.05.05, 21:34 A ja uważam, że "E.E." się do "Prawieku" nie umywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: E.E - Olgi Tokarczuk IP: *.prawo.uni.wroc.pl 25.05.05, 10:01 Ja tam plyne z pradem i mam zdnie podobne do wiekszosci--prawiek-rewelacyjny EE--niezle przezd otruciem z powodu swej bezbarwnosci powstrzymuje mnie tylko to ze chyba Milosz mial podobne zdanie o prawieku:) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k.daniel Re: E.E - Olgi Tokarczuk IP: 149.156.113.* 27.05.05, 12:53 no i ja muszę się przyznać, że od E.E. wolę Prawiek ... i Dom dzienny...; wyjątkowo też podobał mi się zbiór opowiadań Szafa, a znów ten jej najnowszy zbiór opowiadań całkowicie nie przypadł mi do gustu Odpowiedz Link Zgłoś