ignatz 20.08.02, 14:53 No właśnie, gdzie można tę książkę dostać? Reklama internetowa głosi, że nie dostanę jej w żadnej "porządnej" księgarni. Gdzie mam w takim razie szukać tych "nieporządnych"? Taki sam problem mam z "Buntem" barnima Regalicy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dreaded88 Re: 'Dzienniki Turnera' MacDonalda 20.08.02, 16:28 Nieprawda, kiedyś widziałem w zupełnie normalnej księgrani, chyba nawet w Empiku. Problem wtym, że to było 2-3 lata temu. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: 'Dzienniki Turnera' MacDonalda 20.08.02, 20:31 Dzięki za informację - jutro ją sprawdzę. Gdyby jednak ktoś wiedział, gdzie w Warszawie można dostać te książki, byłbym zobowiązany. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: 'Dzienniki Turnera' MacDonalda 20.08.02, 20:47 Qrwa, co jest? Napisałem tylko, że dziękuję za informację, sprawdzę jutro, a innych proszę o informacje co do możliwości kupna tych książek na terenie Warszawy. Czy ktoś mógłby mi powiedzieć, co konkretnie złamałem? Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: 'Dzienniki Turnera' MacDonalda 20.08.02, 20:48 O, co konkretnie złamałem? Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: 'Dzienniki Turnera' MacDonalda 20.08.02, 20:52 Dalej łamię prawo i regulamin? Odpowiedz Link Zgłoś