Gość: Jacek IP: *.leszno.sdi.tpnet.pl 06.09.02, 21:11 Wiersz "chwila" w przejmujący i zaskakujący sposób przedstawia nam amerykańską trategię. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
laki88888 Re: Chwila 10.09.02, 19:03 Dziś "Chwilę" nabyłem i nie zawiodłem się. Mnie jednak najbardziej urzekł wiersz "Trzy słowa najdziwniejsze". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Chalwa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.02, 19:42 Co to jest amerykanska tragedia? Slyszalem o greckiej, a potem wyrzucili mnie ze szkoly. Odpowiedz Link Zgłoś
socoow Re: Chwila 12.09.02, 13:19 > Wiersz "chwila" w przejmujący i zaskakujący sposób przedstawia > nam amerykańską trategię. Chodzi Ci o cały tomik? O WTC opowiada tylko wiersz "Fotografia z 11 września"... a co do tego wiersza, to rzeczywiście świetny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MonikaK Re: Chwila IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.02, 20:09 Tak ująć moment dramatu, jak w "Fotografii..."! W jednej chwili,w kadrze - kwintesencja strachu "Ich" i naszego przerażenia bezsilnych.Majstersztyk!!! Odpowiedz Link Zgłoś