peterstillman 10.12.05, 18:46 przeczytałam w ostatnich tygodniach, nowego Eco, pare ksiazek Murakamiego,"Middlex" J.Eugenidesa,magisterke pisałam z Paula Austera, znajac moje klimaty co proponujecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peterstillman Re: co ma przeczytac ? 10.12.05, 18:53 a on wszystkie ksiazki ma w stylu science fiction, klonach itp? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: itek Re: co ma przeczytac ? IP: *.internet.v.pl 10.12.05, 20:23 On nie napisal zadnej ksiazki w stylu s-f, choc ostatnia napisal o klonach :) Odpowiedz Link Zgłoś
tytus5 Re: co ma przeczytac ? 13.12.05, 11:35 Jedna z najbardziej "dołujących" książek jakie przeczytałem. Co nie zmienia faktu,że świetna. Niecierpliwie czekam na kolejną książkę. Ważny przyczynek do dyskusji o klonowaniu człowieka. pzdrw tytus Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: co ma przeczytac ? 11.12.05, 09:59 Twórczość Austera to polemika z całą literaturą amerykańską. W dalszym ciągu nic nie wiem na temat Twoich "klimatów." Odpowiedz Link Zgłoś