Gość: Lavender Wojna i Pokój IP: *.adsl.inetia.pl 08.02.06, 13:09 Z tej książki to ja w wieku licealnym przeczytałam tylko "Pokój" (omijajac wojenne fragmenty). Ale może niedługo wrócę do tej książki by w całosci ją docenić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lavender Re: NAJBARDZIEJ NUDNA POWIEŚĆ IP: *.adsl.inetia.pl 08.02.06, 13:17 Raczej staram się przeczytać całą książkę jaka wpadnie mi w ręce, ale były i takie których nie mogłam skończyć z braku cierpliwości i zainteresowania np. "W poszukiwaniu straconego czasu" (ktoś wyżej o niej wspominał), "Sklepy cynamonowe" Bruno Schulza (może z powodu zbyt wczesnego siegnięcia po tą książkę). A skończyłam czytać (pomimo całej mojej niechęci do twórczości tego autora) "Ludzi bezdomnych" i "Wierną rzekę"(bo lektura). Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: NAJBARDZIEJ NUDNA POWIEŚĆ 08.02.06, 15:03 A mnie okropnie znudził "Doktor Żywago" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aretha Re: NAJBARDZIEJ NUDNA POWIEŚĆ IP: *.orange.pl 08.02.06, 19:10 mnie też:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: NAJBARDZIEJ NUDNA POWIEŚĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 21:58 Samotność w sieci - TRAGEDIA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: "GŁÓD" Knuta Hansena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 13:38 "to b. nudne Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: NAJBARDZIEJ NUDNA POWIEŚĆ 09.02.06, 13:47 Tu, nawet ze znizka:) www.amazon.com/gp/product/0679760806/104-7899752-8573528?v=glance&n=283155 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosieks Re: NAJBARDZIEJ NUDNA POWIEŚĆ IP: *.zamosc.mm.pl 10.02.06, 17:43 Syzyfowe prace :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justine Re: NAJBARDZIEJ NUDNA POWIEŚĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 20:39 Bezkonkurencyjnie - zacny pan Sienkiewicz. Tudzież Hemingway. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaśka Re: NAJBARDZIEJ NUDNA POWIEŚĆ IP: *.dw / *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 22:00 Ludzie to wyście chyba "Szczurzycy" Grassa nie czytali. Czytałam to przez dwa miesiące i ostatnie 40 stron to już tylko przejrzałam bo nie dało się tego czytać! Sięgnełam po nią bo wierzyłam, że będzie chociaż w połowie tak dobra jak "Blaszany bębenek" (którym byłam zachwycona)a tu proszę- GNIOT :/ Co do lektur: "Lalki" będę bronić do upadłego, dla mnie to świetna powieść :) "Krzyżacy"- kicha "Ludzie bezdomni"- dobre :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaśka Re: NAJBARDZIEJ NUDNA POWIEŚĆ IP: *.dw / *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 22:01 Aha i zapomniałam jeszcze o jednej: "W pustyni i w puszczy"- dla mnie totalna porażka :/ (ale przeczytałam ;) ) Odpowiedz Link Zgłoś