kasia-sapulka 29.12.05, 22:49 Opowiada o czarownicach, na podstawie znalezionych kilku stronicach w jakiejś pościeli. Zna to ktoś, pilnie szukam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mathias_sammer Re: szukam takiej książki 29.12.05, 22:55 Skarbie, nie szukaj- jest tuz obok. Lezy na polce, krzyczy literami i czeka na Ciebie- wystarczy tylko po nia siegnac. Ach, nie chcesz? No coz- Twoj wybor, skarbie. Nikt nie bedzie Cie zmuszal- nawet ja sam nie przymuszam sie. M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ropuch_Pelagiusz Re: szukam takiej książki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 23:00 Ale czy ta pościel to była w książce, czy ty znalazłaś jakieś stronice w pościeli? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-sapulka Re: szukam takiej książki 29.12.05, 23:04 ja znalazłam i napisałam książkę na tej podstawie i teraz nie pamietam tytułu i tak sobie pomyślałam, że założę nowy wątek na forum. Dzięki za pomoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ropuch_Pelagiusz Re: szukam takiej książki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 23:06 a, to udaj sie na forum zdrowie i zapytaj, jak sobie poprawić pamięc i koncentrację Odpowiedz Link Zgłoś
i2h2 Celia Rees... 30.12.05, 00:22 ... napisała "Dziecko czarownicy" i drugą część "Spadkobierczynię". Obie zostały wydane przez wyd. Zysk i S-ka. Znajdziesz w większości księgarń. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Celia Rees... 30.12.05, 12:22 a tu masz nawet wątek, w którym o tych książkach (i nie tylko...) wspominałyśmy: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16375&w=31722946&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sarenkaa Re: szukam takiej książki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 17:19 i znajdziesz na allegro, obydwie Odpowiedz Link Zgłoś