kubissimo 11.01.06, 01:15 zwróciliście uwagę na jego biblioteczkę? mi się rzucił w oczy jeden tytuł: "Is Man a Myth?", ale było ich wiecej ktos przyuwazyl cos innego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amelia25 Re: książki pana Tumnusa 11.01.06, 12:19 Niestety nic więcej nie rzuciło mi się w oczy - a chciałam zobaczyć, czy znajdą się inne , wymienione w ksiązce "Życie i pisma Sylena" "Nimfy i ich Życie" "Ludzie, mnisi i leśnicy; studium znanej legendy" księgozbiór Tumnusa był kiedyś przedmiotem zagadki w pierwszym wątku.... Odpowiedz Link Zgłoś
direta Re: książki pana Tumnusa 14.01.06, 22:44 amelia25 napisała: > Niestety nic więcej nie rzuciło mi się w oczy - a chciałam zobaczyć, czy znajdą > > się inne , wymienione w ksiązce > > "Życie i pisma Sylena" > "Nimfy i ich Życie" > "Ludzie, mnisi i leśnicy; studium znanej legendy" > > księgozbiór Tumnusa był kiedyś przedmiotem zagadki w pierwszym wątku.... Ja specjalnie patrzyłam, ale tylko ten tytuł był widoczny i specjalnie pokazany przez kamerę. Inne były IMHO atrapami a zamaist tytułów i autorów były jakieś złociste mazaje imitujące litery. Odpowiedz Link Zgłoś
supervixen Re: książki pana Tumnusa 15.01.06, 17:28 nie były atrapami;) były jeszcze: The Life and Letters of Silenus; Men, Monks and Gamekeepers, a także jedna pod tytułem po prostu Humans (więc to już nie z książki) Odpowiedz Link Zgłoś
direta Re: książki pana Tumnusa 15.01.06, 18:03 supervixen napisała: > nie były atrapami;) były jeszcze: The Life and Letters of Silenus; Men, Monks > and Gamekeepers, a także jedna pod tytułem po prostu Humans (więc to już nie z > książki) Masz chyba świetny wzrok. Ja wytrzeszczałam oczy i tylko ten "Is a man the myth?" udało mi się wypatrzyć. Jak tego dokonałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
supervixen Re: książki pana Tumnusa 15.01.06, 18:51 przyznaję, że w kinie to i ja nie dałam rady:) miałam nadzieję, że może Łucja któryś odczyta na głos (chyba tak było w serialu). ale jestem bardzo niecierpliwa i w oczekiwaniu na dvd ściągnęłam po prostu film z netu, a wtedy już tylko pauza... i voila:) aha, była jeszcze jedna książka, której tytułu nie dałam rady odczytać niestety:/ Odpowiedz Link Zgłoś
direta Re: książki pana Tumnusa 15.01.06, 19:09 supervixen napisała: > w oczekiwaniu na dvd ściągnęłam po prostu film z netu, a wtedy > już tylko pauza... i voila:) A skąd sciągnęłaś, jeśli wolno spytać? Na jakich zasadach? Odpowiedz Link Zgłoś
blondyna2005 Re: książki pana Tumnusa 15.01.06, 19:52 szczerze przyznam też ściagnęłam. po prostu programami typu kazaa. ale to raczej nielegalne jest Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_anna2 Re: książki pana Tumnusa 19.12.09, 22:35 Poczytałabym sobie :D "Czy człowiek jest mitem" - pewnie ciekawe.... Odpowiedz Link Zgłoś