Gość: Anka Firanka IP: *.orange.pl 11.01.06, 19:30 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abranova Re: Półbrat - warto? 12.01.06, 12:00 Zalezy czego sie spodziewasz. Mi czytało się dosyć cieżko a refleksje nasuway sie przygnębiające Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius bardzo warto :-) 12.01.06, 15:32 m, .y. ---------------------------------- What is home without Pinezka's Potted Meat? Incomplete. wzgórza jak słonie chore na łuszczycę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Firanka Re: bardzo warto :-) IP: *.orange.pl 12.01.06, 17:07 A może jakies króciutkie uzasadnienie, dlaczego tak bardzo, po dwakroć, a nawet po trzykroć warto?:) Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: bardzo warto :-) 12.01.06, 22:28 Moja już o tym pisała, o tu: www.pinezka.pl/content/view/409/222/ m, .y. P.S. A żeby nie było, że tak bezwsydnie autoreklamę uprawiam, to polecam jeszzce Jubla, a Hermana już nie :-) ---------------------------------- What is home without Pinezka's Potted Meat? Incomplete. wzgórza jak słonie chore na łuszczycę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joasia Re: Półbrat - warto? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 20:37 mnie sie ksiazka bardzo podobala. mimo pokaznych rozmiarow pochlonelam ja w 2 dni :)wydaje mi sie, ze ksiazka swietnie odzwierciedla klimat skandynawii i mroczne pisarstwo tego regionu. warto przeczytac, bo to pozycja inna, ciekawsza od klasycznych wspolczesnych powiesci. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
kulinarna Re: Półbrat - warto? 12.01.06, 23:06 BA! pochlonelam, pozarlam...bo ja uwielbiam ksiazki w klimacie skandynawii. Surowe, szybkodziejace sie i pelne zycia ktore nie dziwi a jest tak dziwne... to jak Ksiega Diny... czytac! Odpowiedz Link Zgłoś