nalesnikowa 18.02.06, 23:09 poszukuję książek tove Jansson" "Kamienne pole" "Córka rzeźbiarza" "Podróż z małym bagażem" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Tove Jansson IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.06, 08:23 Kamienne pole widziałam ostatnio w antykwariacie,w Katowicach. Odpowiedz Link Zgłoś
nalesnikowa Re: Tove Jansson 19.02.06, 11:58 a nie mogłabyś jakoś zobaczyć za ile i kupić a ja bym później od ciebie odkupiła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Tove Jansson IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.06, 06:48 Mogę,ale dopiero w piątek. Odpowiedz Link Zgłoś
nalesnikowa Re: Tove Jansson 20.02.06, 17:21 fajnie, byłabym bardzo wdzięczna :) Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka_k10 Re: Tove Jansson 19.02.06, 23:34 Ja z kolei poszukuje "Lato" :) Widzial ktos gdzies? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seguee Re: Tove Jansson IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 10:39 Wiem, w której jest bibliotece. Nie raz myślałam, żeby ukraść, ale to jednak zbyt trudne dla mnie zadanie, nie te nerwy :) Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka_k10 Re: Tove Jansson 21.02.06, 11:49 Tez bym sie nie zdecydowala, tez nie te nerwy;) Ale jesli mozna, to w ktorej bibliotece?I czy w Warszawie,bo tu mieszkam. Do 'nalesnikowej' - dziekuje bardzo za propozycje pozyczenia, ale wole nie brac na siebie takiej odpowiedzialnosci, poza tym, w pewnym sensie lubie szukac i probowac odnalezc ksiazki ciezko dostepne,takie moje lekkie zboczenie;) Pozdrawiam i dzieki za pomoc:) Odpowiedz Link Zgłoś
chihiro2 Re: Tove Jansson 21.02.06, 11:57 U mnie w angielskiej bibliotece maja "Lato"... Czy ktos z Was czytal serie o muminkach po angielsku? Jak sie to czyta? Ja na allegro czesto kupuje ksiazki z pieczatkami bibliotecznymi, raz nawet kupilam z czterema pieczatkami roznych schronisk! Mam nadzieje, ze ktos je odkupil, a nie ukradl... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seguee Re: Tove Jansson IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 10:38 Niestety, w Białymstoku :-). Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: Tove Jansson 24.02.06, 10:41 nie zartujecie z tymi kradziezami...potem ja pojde do tej biblioteki i znajde puste miejsce na polce... Odpowiedz Link Zgłoś