judytta 27.03.06, 20:01 Czy ktoś z was czytał tą ksiązkę? Własnie poleciła mi ją znajoma. Więc odszukałam info na jej temat lecz jestem ciekawa jakie wrazenia po lekturze? Ponieważ zastanawiam się nad jej kupnem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
judytta Re: "Wylinka " Simona Popescu 28.03.06, 15:11 Jeszcze raz ponawiam: czy ktoś czytał powyższą ksiązkę? Dziś pytałam w księgarniach ale akurat jej nie było. Chciałabym poznać wasze opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: "Wylinka " Simona Popescu 29.03.06, 13:44 Kupuj, Kupuj.... moze poszukaj recenzji w sieci? Wydaje mi sie, ze kilka bylo. ksiazka jest niesamowita. Odpowiedz Link Zgłoś
staua Re: "Wylinka " Simona Popescu 29.03.06, 16:57 Fantastyczna ksiazka, oniryczna, a jednoczesnie dzieciece obserwacje sa do bolu prawdziwe. Widac, ze autorka jest poetka. Jesli nie ma w ksiegarniach, to chyba powinna nadal byc dostepna w ksiegarni internetowej wyd. Czarne. Odpowiedz Link Zgłoś
jottka re 30.03.06, 13:08 staua napisała: > Fantastyczna ksiazka, oniryczna, a jednoczesnie dzieciece obserwacje sa do bolu > prawdziwe. Widac, ze autorka jest poetka a mnie sie wydawało, że widać, że autorka bardzo trzeźwo patrzy na rzeczywistość:) ale może to synonim, w każdym razie książka bardzo dobra Odpowiedz Link Zgłoś
judytta Re: "Wylinka " Simona Popescu 30.03.06, 12:38 Tak, znalazłam recenzje i jak tylko będę mieć pieniązki to kupię.Ostatnio troszkę poszalałam z zakpuami książek A. Nothomb. Odpowiedz Link Zgłoś
judytta Re: do Kawy_malinowej 30.03.06, 13:36 Jest mi miło ze to wąłsnie ty mi odpisałaś na forum.Ja kiedyś u cibeie sie wpisałam powinnaś znaleźć i wiesz gdzie 17.02.2006 się wpisałam bo wyczytałam że uwielbiasz Gretkowską. Pozdrawiam:)) A że ksiązka niesamowita to postaram się ja nabyć, może a nóż w antykwariacie będzie ale narazie nie ma aniw jednym aniw drugim albo kupię w księgarni tzw. zamówię przez księgarnię. Odpowiedz Link Zgłoś