ben-oni 11.04.06, 12:34 Przynajmniej większość. Tak lubię dowiedzieć się choćby w ten sposób kim jest lubiany/nielubiany przeze mnie czytacz... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a.adas Re: Dlaczego nie macie wizytówek? 11.04.06, 12:40 Ja, a.adas: bo mamy mnóstwo kompleksów, i to nie tylko intelektualnych, no i trochę smarkaci jesteśmy, a boimy się reakcji czytaczy (tu) i czytających (gdzie indziej) Odpowiedz Link Zgłoś
ben-oni Re: Dlaczego nie macie wizytówek? 11.04.06, 12:44 no i trochę smarkaci jesteśmy, Ja nie wyświetliłem swych lat z wręcz przeciwnych powodów... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
book_of_the_month Re: Dlaczego nie macie wizytówek? 11.04.06, 19:38 a.adas napisał: > Ja, a.adas: > bo mamy mnóstwo kompleksów, i to nie tylko intelektualnych, no i trochę smarkac > i > jesteśmy, a boimy się reakcji czytaczy (tu) i czytających (gdzie indziej) exactly... :) Odpowiedz Link Zgłoś
skajstop Re: Dlaczego nie macie wizytówek? 11.04.06, 13:04 Ja nie mam z rozmysłem :) Tutaj jestem tym, jakiego sobie wyczytasz i wyobrazisz z lektury moich postów :) A nieco inny jestem w biogramach rozsianych tu i ówdzie, ale tam nie występuję jako Skaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
biljana Re: Dlaczego nie macie wizytówek? 11.04.06, 13:07 bo nie umiem zmniejszyc odpowiedniej fotografii, ktora chcialabym zamiescic :) a bez niej wizytowka jawi mi się bez sensu... Odpowiedz Link Zgłoś
eva.68 Re: Dlaczego nie macie wizytówek? 11.04.06, 14:02 I myślisz, że z wizytówki się dowiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
ben-oni Re: Dlaczego nie macie wizytówek? 11.04.06, 14:16 Dowiem się chociaż tyle, czy koleżanka/kolega ma poczucie humoru. I czy jest to humor niemiecki czy angielski w swym charakterze.:)) Poza tym lubię się gapić na coś prywatniejszego od standardowej przywieszki.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
bdx65 ben-oni, zacznij od siebie 11.04.06, 18:40 ben-oni napisał: > Przynajmniej większość. Tak lubię dowiedzieć się choćby w ten sposób kim jest > lubiany/nielubiany przeze mnie czytacz... miło nam będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
ben-oni Re: ben-oni, zacznij od siebie 11.04.06, 19:04 Ale ja mam wizytówkę. Oprócz trochę megalomańskiej fotografii wszystko się zgadza.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
autumna Re: Dlaczego nie macie wizytówek? 12.04.06, 09:58 Mamy :-) Nawet z prawdziwym zdjęciem. Ten miotłopodobny obiekt to osobista fryzura.Klasyfikujesz mnie na tej podstawie jako humor angielski czy niemiecki? Odpowiedz Link Zgłoś
ben-oni Re: Dlaczego nie macie wizytówek? 12.04.06, 10:45 To mi wygląda na francuską nową falę. Masz całkiem ciekawe "ulubione"..;-) Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: Dlaczego nie macie wizytówek? 12.04.06, 10:53 Wizytowka dobra rzecz. I wiele mowiaca, wbrew pozorom. Odpowiedz Link Zgłoś
noida Re: Dlaczego nie macie wizytówek? 12.04.06, 11:21 Bo mi się nie chce jej robić. Już się narobiłam w życiu tyle profili internetowych na różnych portalach, że chwilowo mi zbrzydło. Odpowiedz Link Zgłoś
ben-oni Re: Dlaczego nie macie wizytówek? 12.04.06, 11:27 Twój megasmok mówi bardzo dużo.:))Ugryź mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: Dlaczego nie macie wizytówek? 12.04.06, 11:29 No a nie mowi? Jak nie mowi, jak mowi :-D Ugryze cie z rozkosza. Odpowiedz Link Zgłoś
ben-oni Re: Dlaczego nie macie wizytówek? 12.04.06, 11:33 Cała rozkosz po mojej stronie. A smok ma bogatą symbolikę...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
book_of_the_month Dobra- założyłam wizytówke... 12.04.06, 11:43 a przynajmniej próbowałam. Jeśli wyszła to i tak nie jest zbyt okazała. :) ben-oni, a Tobie się tak będzie chciało sprawdzać wizytówkę, każdego, kto swoim postem Cię wkurzy, bądź zyska Twoją sympatię? Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: Dobra- założyłam wizytówke... 12.04.06, 11:48 Tobie się tak będzie chciało sprawdzać wizytówkę, każdego, kto swoim > > postem Cię wkurzy, bądź zyska Twoją sympatię? A jaka w tym fatyga? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
book_of_the_month Re: Dobra- założyłam wizytówke... 12.04.06, 11:54 No w sumie... Ja czytam posta, odpisuje i spadam... Nic więcej. Ps. A co z tą moją wizytówką? Wyszła czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: Dobra- założyłam wizytówke... 12.04.06, 15:46 Nie! Zapewne pozostaje ukryta. Musisz wejsc w edycje swojej strony i w prawym gornym rogu zmienic z "ukryj" na "widoczna". Odpowiedz Link Zgłoś
book_of_the_month Re: Dobra- założyłam wizytówke... 12.04.06, 16:04 Właśnie na to wpadłam przed chwilą, kiedy jeszcze raz próbowałam docieć co mi nie wyszło z tą wizytówką. Teraz powinno być ok.... Odpowiedz Link Zgłoś
joanna.syrenka Re: Dlaczego nie macie wizytówek? 13.04.06, 01:34 Nie mam, bo naprawdę, ale to naprawdę nie wiem jak ją zrobić. Nawet nie umiem znaleźć czegoś takiego jak "profil" czy "wizytówka" - kompletnie nie wiem jak tu się znaleźć. Nie śmiejcie się:) Odpowiedz Link Zgłoś
arie Re: Dlaczego nie macie wizytówek? 13.04.06, 01:37 Wejdź na stronę: ludzie.gazeta.pl Jak się zalogujesz, uzyskasz dostęp do panelu wizytówki. Odpowiedz Link Zgłoś
elodia Re: Dlaczego nie macie wizytówek? 13.04.06, 05:09 Ja mam:) A na tym forum i tak zbyt wiele nie piszę, raczej czytam, o:) Najchętniej braineatera, bo ma podobne do mojego spojrzenie na wiele rzeczy, to wiadomo przyciąga:) Czasem złe mnie kusi by napisać de gustibus non est disputandum, ale jak pomyślę ile razy bym to musiała pisać... nie chce mi się;) I ciężko mi pojąć czemu tak się czochracie z tym wiekiem - temu za dużo, temu za mało - każdy wiek ma swoje zady i walety;P I nie ma czym się przejmować:))) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna.syrenka Re: Dlaczego nie macie wizytówek? 13.04.06, 13:28 Dzięki, już uzupełniłam. A jak ze strony głównej gazety wejść ma ludzie.gazeta.pl ? bo nie widze linku... Odpowiedz Link Zgłoś
judytta Re: Dlaczego nie macie wizytówek? 14.04.06, 23:37 Nie mam ale jestem ponizej. judytta.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: Dlaczego nie macie wizytówek? 15.04.06, 14:17 jak nie mamy? mamy, mamy;) Odpowiedz Link Zgłoś
weatherwax Re: Dlaczego nie macie wizytówek? 16.04.06, 23:06 Ja mam, ale jakoś mi się nie chce tych wszystkich rubryczek wypełniać z ulubionymi filmami czy muzyką... Odpowiedz Link Zgłoś
book_of_the_month Re: Dlaczego nie macie wizytówek? 17.04.06, 12:49 weatherwax napisała: > Ja mam, ale jakoś mi się nie chce tych wszystkich rubryczek wypełniać z > ulubionymi filmami czy muzyką... A myślisz, że mi się chciało... Odpowiedz Link Zgłoś
kwiecienka1 Re: Dlaczego nie macie wizytówek? 17.04.06, 12:52 bo się w tej chwili dowiedziałam, że można sobie zrobić :) ech, to moje zaawansowanie technologiczne... ale po świętach zabieram się do roboty! pozdrawiam Kwiecienka i Przemyślenia (wyjść z domu? nie wychylać się dzisiaj?) Odpowiedz Link Zgłoś
karolino Re: Dlaczego nie macie wizytówek? 17.04.06, 19:55 alez mamy, mamy te wizytówki karol. jak golym okiem widac pe es wlasnie zajmuje sie poszukiwaniem jakiejs surrealistycznej fotki, bo cos mi sie zdaje, ze ekshibicjonizm facjaty nie jest tu mile widziany pe es dwa. Drogi ben-oni, internet nie bedzie przez to mniej anonimowy, jesli kazdy doda swoj profil, gdyz taka wizytowka to pole do popisu dla rozmaitej autokreacji;)) Odpowiedz Link Zgłoś
fal_len Re: Dlaczego nie macie wizytówek? 18.04.06, 16:28 pod wpływem Twego postu - założyłam swoją ;)... Tylko zdjęcie muszę znaleźć odpowiednie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
ben-oni Re: Dlaczego nie macie wizytówek? 19.04.06, 09:00 pe es dwa. Drogi ben-oni, internet nie bedzie przez to mniej anonimowy, jesli > kazdy doda swoj profil, gdyz taka wizytowka to pole do popisu dla rozmaitej > autokreacji;)) (dięki za "Drogi ben-oni" - jak ja to lubię...) Autokreacja mówi wiele... natury nie da się oszukać. A fotkę masz świetną i nie rozumiem czego od niej chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
perli okiej 18.04.06, 19:02 najpierw nowa komórka, a później wizytówka - "poźniajmy się". Odpowiedz Link Zgłoś
marcelina_prust Re: Dlaczego nie macie wizytówek? 19.04.06, 22:59 Ja też mam ale ostatnio tak rzadko tu zaglądam, że niewiele z tego mania wynika. Odpowiedz Link Zgłoś