Gość: maga Re: CZerwiEC - co czytamy.. :-) IP: *.sggw.waw.pl 18.06.06, 08:09 wyciąg z mojego konta wstrząsająca lektura Odpowiedz Link Zgłoś
judytta Re: CZerwiEC - co czytamy.. :-) 20.06.06, 12:26 Właśnie jestem przed rozpoczęciem czytania pasjonującej książki, tzw. leżą obok mnie na półce wypożyczone: 1."ARCYDZIEŁO" Miranda Glover debitancka powieść o skandalizującej malarce która wpada na diaboliczny pomysł aby samą siebie wystawić na sprzedaż w londyńskim domu. Ps. Zdaje się że w TV coś słyszałam o tej książce i mnie zainteresowała. 2. "WINDOWS ON THE WORLD" Frederic Beigbeder - o tym co działo się 11 wrzesnia 2001 między 8:30 a 10:29 rano w restauracji na 107 piętrze północnej wieży WOLRD TRADE CENTER? 3. "CLAIR DE LUNE" Pierre de Lune - Jest to biograficzna powieść , w której głowny bohater to nawybitnijeszy przedstawiciel muzyki francuksiej XIX i XX wieku: Kaludiusz Debussy. Autor opowiad ao: sławie, niedostatku, o powodzeniu itp. judytta.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: CZerwiEC - co czytamy.. :-) 20.06.06, 16:03 judytta napisała: > > 3. "CLAIR DE LUNE" Pierre de Lune - Jest to biograficzna powieść , w której > głowny bohater to nawybitnijeszy przedstawiciel muzyki francuksiej XIX i XX > wieku: Kaludiusz Debussy. > Autor opowiad ao: sławie, niedostatku, o powodzeniu itp. czytałam to daawno temu i wtedy podobało mi się. Ciekawa jestem Twojej opinii. > > > > judytta.blog.onet.pl/ > > Odpowiedz Link Zgłoś
judytta Do Chiary76 20.06.06, 17:11 Jak dojdę do tej 3 pozycji : "CLAIR DE LUNE" Pierre de Lune z pewnością dam znać. Mam nadzieję że i mnie się ona spodoba. A czytałaś ujęte przeze mnie dwie pierwsze pozycje: 2."Arcydzieło" 3. "Windows on the world" -ta mnie zainteresowała , ponieważ przeczytałam o niej na poniższym blogu: thought4food.blox.pl/html/1310721,262146,14,15.html?3,2006 zresztą polecam powyższy blog:) nie mojego autorstwa ale naprawdę fajny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myszor Re: CZerwiEC - co czytamy.. :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 15:53 W dalszym ciągu na luzie - J. Patterson "Na szlaku terroru" potem będzie jeszcze kilka kryminałów, dokończę Imię róży i może wezmę Mistrza i Małgorzatę :) Odpowiedz Link Zgłoś
sylvie21 Re: CZerwiEC - co czytamy.. :-) 20.06.06, 19:43 Teraz:"Dama Kameliowa" A.Dumas Odpowiedz Link Zgłoś