dmf 29.01.03, 20:53 Ostatnio dwa razy "wyczyścili" mi w tym sklepie koszyk i przechowalnię. Czy komuś jeszcze zrobili coś takiego? Doti Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Klient Re: Zakupy w Merlinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.03, 22:07 Nie, ale mam inne spostrzezenie. Zamowilem 10 ksiazek. Dostalem 6. Wsrod tych, ktorych nie mieli byla jedna sprzed trzech miesiecy, jedna sprzed roku, dwie sprzed dwoch lat - wydawcy raczej niemali. W ostatniej Gazecie o ksiazkach w anonsach o nowosciach zainteresowalo mnie 5 tytulow. W Merlinie jest 0. To moze niech lepiej czyszcza te koszyki, bo i tak beda puste. Odpowiedz Link Zgłoś
dmf Re: Zakupy w Merlinie 30.01.03, 17:52 Akurat z dostawą zamówionych przeze mnie książek nigdy nie było problemów, a o ewentualnych brakach zawsze wczesniej informowali. To "wyczyszczenie" koszyka bardzo mnie zdrażniło, bo kompletuję zamówienie parę tygodni, czasem dłużej, i niestety nie pamiętałam co było w koszyku! Mąż pogrzebał w pamięci komputera i znalazł to, co mi wykasowali, ale ... Doti Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MJ Re: Zakupy w Merlinie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.01.03, 18:43 Zamówiłem kilka pozycji i płacąc karta kredytową zamierzałem skorzystać z oferty tzw. gratisowej przesyłki. Nic bardziej mylnego! Do transakcji została mi doliczona kwota przesyłki. Ciekaw czy Marlin odpowie (i jak)na mój list? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staruch Re: Zakupy w Merlinie IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.03, 20:00 Skromnie dodam, ze misia breloczka z promocji nie dostalem, chociaz sie upominalem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mema Re: Zakupy w Merlinie IP: *.gniezno.sdi.tpnet.pl 30.01.03, 20:10 Mnie sie (jeszcze?) cos takiego nie zdarzyło. Do tej pory otrzymywałam to, co zamówilam, czasem tylko musiałam dłuugo na to czekać. Zaciekawiła mnie natomiast inna sprawa: dzis sprawdziłam stan ostatniego zamówienia- na potwierdzenie jego zrealizowania czekam juz ze 2 tyg. i zobaczyłam date realizacji... 07.03.2003 (słownie: siódmy MARZEC 2003). Pomyłka czy ...? mema Odpowiedz Link Zgłoś
dmf Re: Zakupy w Merlinie 31.01.03, 17:39 Gość portalu: Mema napisał(a): > Mnie sie (jeszcze?) cos takiego nie zdarzyło. Do tej pory otrzymywałam to, co > zamówilam, czasem tylko musiałam dłuugo na to czekać. > Zaciekawiła mnie natomiast inna sprawa: dzis sprawdziłam stan ostatniego > zamówienia- na potwierdzenie jego zrealizowania czekam juz ze 2 tyg. i > zobaczyłam date realizacji... 07.03.2003 (słownie: siódmy MARZEC 2003). Pomyłka > > czy ...? > > mema Coś sami mieszają, ciekawe tylko czy o tym wiedzą. Kiedyś wchodząc do Merlina przez stonę Gazety, zostałam rozpoznana jako zupełnie inna osoba - mogłam pogrzebać sobie w cudzym koszyku! Doti Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Zakupy w Merlinie IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 03.02.03, 08:39 Ja też miałam problemy w merlinie - a moj list z reklamacją czekał bez odpowiedzi bardzo długo - na przysłanie książek też czekałam długo - przysłali 1 a powinni 2 (zresztą badziej zależało mi na tej co mi jej nie przysłali) - nie powiadomiono mnie że tej książki brak - no i potem korespondencja moja pozostała bez odzewu - więc już nie skorzystam z ich propozycji neistety Odpowiedz Link Zgłoś
megi102 Re: Zakupy w Merlinie 03.02.03, 15:32 Ja jak na razie się nie zawiodłam w koszyku jest to co sobie klinkęłam miesiąc wcześniej, jak jakieś pozycji nie mają to inforują. Jedyny ból to brak nowości - niektórych. Odpowiedz Link Zgłoś