Dodaj do ulubionych

Zakupy w Merlinie

29.01.03, 20:53
Ostatnio dwa razy "wyczyścili" mi w tym sklepie koszyk i przechowalnię. Czy
komuś jeszcze zrobili coś takiego?
Doti
Obserwuj wątek
    • Gość: Klient Re: Zakupy w Merlinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.03, 22:07
      Nie, ale mam inne spostrzezenie. Zamowilem 10 ksiazek. Dostalem 6. Wsrod tych,
      ktorych nie mieli byla jedna sprzed trzech miesiecy, jedna sprzed roku, dwie
      sprzed dwoch lat - wydawcy raczej niemali. W ostatniej Gazecie o ksiazkach w
      anonsach o nowosciach zainteresowalo mnie 5 tytulow. W Merlinie jest 0. To moze
      niech lepiej czyszcza te koszyki, bo i tak beda puste.
      • dmf Re: Zakupy w Merlinie 30.01.03, 17:52

Akurat z dostawą zamówionych przeze mnie książek nigdy nie było problemów, a o
        ewentualnych brakach zawsze wczesniej informowali. To "wyczyszczenie" koszyka
        bardzo mnie zdrażniło, bo kompletuję zamówienie parę tygodni, czasem dłużej, i
        niestety nie pamiętałam co było w koszyku! Mąż pogrzebał w pamięci komputera i
        znalazł to, co mi wykasowali, ale ...
        Doti
    • Gość: MJ Re: Zakupy w Merlinie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.01.03, 18:43
      Zamówiłem kilka pozycji i płacąc karta kredytową zamierzałem skorzystać z
      oferty tzw. gratisowej przesyłki. Nic bardziej mylnego! Do transakcji została
      mi doliczona kwota przesyłki. Ciekaw czy Marlin odpowie (i jak)na mój list?
    • Gość: staruch Re: Zakupy w Merlinie IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.03, 20:00
      Skromnie dodam, ze misia breloczka z promocji nie dostalem, chociaz sie upominalem.
    • Gość: Mema Re: Zakupy w Merlinie IP: *.gniezno.sdi.tpnet.pl 30.01.03, 20:10
      Mnie sie (jeszcze?) cos takiego nie zdarzyło. Do tej pory otrzymywałam to, co
      zamówilam, czasem tylko musiałam dłuugo na to czekać.
      Zaciekawiła mnie natomiast inna sprawa: dzis sprawdziłam stan ostatniego
      zamówienia- na potwierdzenie jego zrealizowania czekam juz ze 2 tyg. i
      zobaczyłam date realizacji... 07.03.2003 (słownie: siódmy MARZEC 2003). Pomyłka
      czy ...?

mema
      • dmf Re: Zakupy w Merlinie 31.01.03, 17:39
        Gość portalu: Mema napisał(a):

> Mnie sie (jeszcze?) cos takiego nie zdarzyło. Do tej pory otrzymywałam to, co
        > zamówilam, czasem tylko musiałam dłuugo na to czekać.
        > Zaciekawiła mnie natomiast inna sprawa: dzis sprawdziłam stan ostatniego
        > zamówienia- na potwierdzenie jego zrealizowania czekam juz ze 2 tyg. i
        > zobaczyłam date realizacji... 07.03.2003 (słownie: siódmy MARZEC 2003).
        Pomyłka
        >
        > czy ...?
        >
        > mema

Coś sami mieszają, ciekawe tylko czy o tym wiedzą.
        Kiedyś wchodząc do Merlina przez stonę Gazety, zostałam rozpoznana jako
        zupełnie inna osoba - mogłam pogrzebać sobie w cudzym koszyku!
        Doti
        • Gość: mk Re: Zakupy w Merlinie IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 03.02.03, 08:39
          Ja też miałam problemy w merlinie - a moj list z reklamacją czekał bez
          odpowiedzi bardzo długo - na przysłanie książek też czekałam długo - przysłali
          1 a powinni 2 (zresztą badziej zależało mi na tej co mi jej nie przysłali) -
          nie powiadomiono mnie że tej książki brak - no i potem korespondencja moja
          pozostała bez odzewu - więc już nie skorzystam z ich propozycji neistety
          • megi102 Re: Zakupy w Merlinie 03.02.03, 15:32
            Ja jak na razie się nie zawiodłam w koszyku jest to co sobie klinkęłam miesiąc
            wcześniej, jak jakieś pozycji nie mają to inforują. Jedyny ból to brak nowości -
            niektórych.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka