giez2 18.07.06, 11:59 Kto czytał "PRZYPADEK KAINA" Jeffa Lenga?.. To podobno Jankes polskiego pochodzenia a akcja powieści rozgrywa się w Polsce..Z okładki niby można się skusić.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czytacz Re: Polski Ludlum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 16:51 Właśnie kupiłem. Chyba niezła rzecz na lato. Chociaż trudno po 20 stronach ocenić. Przeczytam, napiszę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kryminalny Przeczytałem - niezłe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 11:43 Przeczytałem. Nawet niezłe. I jeden dodatkowy plus - brak otwartego zakończenia, czyli autor nie zamierza klonować swego pomysłu, jak to czyni większość modnych autorów. Trochę szkoda, ale chwali się. Dzięki temu mamy trochę niespodziewane zakończenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość w Kość Polski Robert Ludlum IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 24.07.06, 19:45 a ja słyszałem że Jack King to rodowity polak z krakowa piszacy pod pseudonimem zeby nazwisko było łatwiej wymawialne, i też porównywany z robertem ludlumem a jego ksiazka to "Piąta Międzynarodówka" (przetłumaczona w bellonie) i też dzieje sie w polsce. Odpowiedz Link Zgłoś