Gość: MonikaS IP: 62.49.237.* 07.02.03, 10:32 Pamietam jakis podwatek o niej na tym forum ale nie moglam znalezc. Czy ktos czytal 'Opetanie'? tylko nie zdradzajcie zbyt duzo, bo jestem w srodku ksiazki- jak na razie rewelacja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anahita Re: A.S Byatt IP: *.escom.net.pl 07.02.03, 11:11 Kiedys przeczytalam "Anioly i owady" tejze pani - z tego, co pamietam, obie zamieszczone w tej ksiazce nowelki byly dosc nastrojowe. Reszta tworczosci A.S. Byatt mi umknela. Jak skonczysz, daj znac, jak wrazenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika_kot Re: A.S Byatt IP: 195.216.116.* 02.07.03, 08:52 Witaj! Opętania jeszcze nie przeczytałam ale skutecznie zachęciłaś. Natomiast jestem po pierwszej mojej lekturze tejże pisarki- tj. mała ksiązeczka "Opowiadania z Matissem w tle". Dla mnie rewelacja!!! Przeczytaj koniecznie. Pytasz o wątek o tej pisarce na forum. jesli to było nie tak dawno to w maju ja go założyłam i tytuł brzmi - antonia Susan Byatt - czy warto? Posortuj wątki wg autorów - na stronie 13 znajdziesz poszukiwany wątek. Pozdrawiam!!!:-) Odpowiedz Link Zgłoś