Gość: zaba_pelagia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 21:28 mniam znakomite, smakowite kryminały z Chin w VIII w. n.e tylko, drogi tłumaczu, dlaczego sedzia zwraca się do pewnej damy - madame?) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zaba_pelagia Re: Sędzia Di i.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 23:13 Leniuch! Leniuch! www.merlin.com.pl/frontend/search/1?pula=&dzial=1&sort=&q=gulik&ile=50&gdzieSzuk=fraza&oferta=O&kategoria=0 Odpowiedz Link Zgłoś
formaprzetrwalnikowa Re: Sędzia Di i.... 08.08.06, 23:32 nie leniuch, tylko amazon_ka - powiedziła lekko urażonym tonem - a poza tym, skąd miałam wiedziec, czy żaba znów nie podpuszcza? Di to lady była. no. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: Sędzia Di i.... 08.08.06, 23:35 Ich nie podpuszczam, never a ty już kompletnie nasiąkłaś tą angielszczyzną Odpowiedz Link Zgłoś
formaprzetrwalnikowa Re: Sędzia Di i.... 08.08.06, 23:41 droga żabo, nasiąkłam, bo jakoś tak się składa, że kto do mnie gada to po angielsku. może se kask ochronny antynasiąkaniowy wykombinuję, co? Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: Sędzia Di i.... 08.08.06, 23:46 to im nie odpowiadaj niech się uczą języków, co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
formaprzetrwalnikowa Re: Sędzia Di i.... 08.08.06, 23:54 żaba: gorzej, jak mi zaproponują, zebym się nauczyła telepatii, bo oni już uzywają... miałam raz taką propozycję, ale chyba mi kurażu zabrakło Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: Sędzia Di i.... 08.08.06, 23:58 ale to umiejetnosc z przyszloscia myslisz, ze jak sie u nas Premier z Prezydentem porozumiewają? Odpowiedz Link Zgłoś
formaprzetrwalnikowa Re: Sędzia Di i.... 08.08.06, 23:59 mysle, ze to prawdopodobne. umysły połączone jak naczynia połączone. a z pustego i salomon... Odpowiedz Link Zgłoś
formaprzetrwalnikowa Re: Sędzia Di i.... 09.08.06, 00:04 jeden umysł na dwóch krótkich nózkach. 'a ty masz krótkie nóżki jak zwykle u kaczuszki. kaczuszko, wieszmaki są czerwone tak jak róże...' ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: Sędzia Di i.... 09.08.06, 00:06 ładny gatunek kwiatka - wieszmak ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
formaprzetrwalnikowa Re: Sędzia Di i.... 09.08.06, 00:14 kwiatek? ja mysle, ze to jest taki zwierzak - z którego się potem robi wieszmacki w Mcdonalds Odpowiedz Link Zgłoś
vlady Re: Sędzia Di i.... 09.08.06, 08:35 Czy mam rozumiec ze zjadlas te ksiazke? Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: Sędzia Di i.... 09.08.06, 09:11 ja książki na ogół pożeram mlaszcząc przy tym nieopanowanie i śliniąc się do następnej Odpowiedz Link Zgłoś
ben-oni Re: Sędzia Di i.... 09.08.06, 09:27 Jak przebrnę przez miłostki Jana Kazimierza spisane przez XVII-wiecznego francuskiego pudla, którego nazwiska historycy tylko się domyślają (stawiają na Rousseau de la Valette) może najdzie mnie coś na chińszczyznę. Takiemu poleceniu niepodobna się oprzeć, tak ze względu na osobę polecającą, wszelkimi cnotami słynącą, jak i na temat, wielce uczucia zaciekawienia wzbudzający i krew podgrzewający, o czym zawiadamiam pozostając w nieustającym afekcie, zawsze Wam oddany ben-oni Odpowiedz Link Zgłoś