Gość: steffan IP: 217.98.54.* 21.02.03, 01:15 IDIOTYCZNA' infaltylna, obrażająca Hrabala i każdego o IQ większym od brukselki "wiadomość". 'gratulacje' żenua Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mateo. Re: Nowa książka Hrabala IP: *.chello.pl 21.02.03, 02:35 Gość portalu: steffan napisał(a): > IDIOTYCZNA' infaltylna, obrażająca Hrabala i każdego o IQ > większym od brukselki "wiadomość". 'gratulacje' > żenua Ja tez Ci stary gratuluje. Nie ma to jak rzeczowe argumenty. Zawsze milo z kims o Hrabalu podyskutowac. Z pozdrowieniami K. P.S. Co znaczy obrazajaca Hrabala, bo mi umknelo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jhanka Re: Nowa książka Hrabala IP: fuga:* / 192.168.1.* 21.02.03, 09:23 hej steffan!!! nie chce mi sie z Toba gadac - jestes porazajaco anormalny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nioras Re: Nowa książka Hrabala IP: fuga:* / 192.168.1.* 21.02.03, 09:42 Gość portalu: steffan napisał(a): > IDIOTYCZNA' infaltylna, obrażająca Hrabala i każdego o IQ > większym od brukselki "wiadomość". 'gratulacje' > żenua Hrabal powiedział kiedyś: "Jak ktoś jest mądrzejszy niż ja, grzecznie wypytuje go o to, czego nie wiem" Zatem przyjacielu, o co Ci chodzi? Pozdr. k. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: Nowa książka Hrabala IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.02.03, 22:34 To wam sie cos pokielbasilo! Co za kretynskie zarzuty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Nowa książka Hrabala IP: 80.85.225.* 28.03.03, 14:23 Niesamowita książka, poruszająca ogromnie, ogromnie. Polecam, ale po tej książce trudno sie otrząsnąć. Odpowiedz Link Zgłoś