indis 13.11.06, 20:31 katedra.nast.pl/ksiazka/4683/Sapkowski-Andrzej-Lux-perpetua/ Czy ktoś już kupił? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zaba_pelagia Re: YES ! YES ! YES ! 13.11.06, 21:21 www.merlin.com.pl/frontend/towar/487393 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monteskiusz Re: YES ! YES ! YES ! IP: 194.213.204.* 14.11.06, 12:00 A czy to już jest w księgarniach? M. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka.nad.zet oficjalnie - w sprzedaży od 15 listopada 14.11.06, 13:50 ale zamówiłam w Merlinie i już dzisiaj (14 listopada) wysłali mi paczkę jutro będę miała :DDD, mniam, mniam! obraziłam się za to na Empik najpierw zamówiłam tam, bo było odrobinę taniej (w tym czasie Merlin obniżył cenę i wyszedł na prowadzenie); najpierw dwa tygodnie wisiał status: "kompletowanie" (co zrozumiałe), ale w tę niedzielę dostałam od nich mail, że "Z przykrością informujemy, że mimo starań nie uda nam się w pełni zrealizować Państwa zamówienia nr ...... ponieważ w magazynach EMPiK.com oraz u naszych dostawców wyczerpały się zapasy zamówionych przez Państwa produktów Przepraszamy za związane z tym niedogodności". I anulowali mi zamówienie!!! że-na-da!!! a Lux perpetua nadal wisi na głównej stronie Empiku z adnotacją, że "wysyłamy w ciągu 48 godzin". to jak - wysyłają, czy "wyczerpały się zapasy"???? Jakiś czas temu narzekaliście tu na Merlina, a ja nie mam żadnych złych doświadczeń z nimi. No i Sapek ciut tańszy niż w Empiku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monteskiusz Re: oficjalnie - w sprzedaży od 15 listopada IP: 194.213.204.* 15.11.06, 10:56 Już wczoraj tj. 14.XI były w sprzedaży w empiku w W-wie. Tylko cena duża...43 zł z kawałkiem...ale po pierwszych 100 stronach muszę powiedzieć że warta jest każdej wydanej złotówki. Pozdrawiam, M. Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: oficjalnie - w sprzedaży od 15 listopada 15.11.06, 11:29 leży od wczoraj koło łóżka l pachnie i se jeszcze długo poleży i popachnie.........:((( P:) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka.nad.zet huu, faktycznie sporo 16.11.06, 08:22 ja w Merlinie dałam 36,45, no i na szczęście nie doliczają mi kosztów przesyłki Gość portalu: Monteskiusz napisał(a): Tylko cena duża...43 zł z kawałkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
ruskie-pierogi mam i czytam 16.11.06, 08:33 No wlaśnie - kupiłam we wtorek na Allegro za 31,99 od razu umówiłam się po odbiór. Książkę mam więc od dwóch dni. Czytam, ale powoli, bo niestety - czasu ciągle brakuje. Byle do niedzieli (dopiero wtedy będzie trochę więcej luzu). --- Tylko gry! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielony_banan Re: YES ! YES ! YES ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.06, 13:33 Ja kupiłem w merlinie, wysłali ją ponoć 14, ale dziś jest 16 a ja nadal książki nie mam :| Gdybym wiedział, kupiłbym już dawno w Empiku, bo razem z przesyłką zapłaciłem w Merlinie 42 złote. Chyba dam sobie z tym sklepem spokój, bo za każdym razem mnie dymają. Odpowiedz Link Zgłoś