Gość: pszczoła IP: *.chello.pl 09.01.07, 21:24 Ja ją lubie. Wczorajszy program co prawda mnie znudził (puszczali go po 24,oo- w zasadzie dzisiaj, więc musiałam nagrać na wideo), ale generalnie lubię ogladać ja "w akcji". A Wy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: quentin Re: A co sądzicie o Szczuce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 21:30 Ja też ją lubię i "Wydanie drugie poprawione". Dla mnie to chyba jedyny program o kulturze, który da się oglądać; (nie wiem gdzie zaliczyć "Inny punkt widzenia" Miecugowa). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWa Re: A co sądzicie o Szczuce? IP: *.CNet.Gawex.PL 09.01.07, 21:43 Też lubię, choc doszłam do tego z początkowego niezabardzolubienia. Inteligentna baba! I dowcipna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddr Re: A co sądzicie o Szczuce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 21:43 Jak mówi mój zaprzyjaźniony czasem trochę wulgarny pisarz "Szczuka ma cztery jaja" (to komplement, z góry przepraszam, jeśli ktoś sie obruszył) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWA Re: A co sądzicie o Szczuce? IP: *.CNet.Gawex.PL 09.01.07, 21:44 Dobrze gada! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flavia Re: A co sądzicie o Szczuce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 22:34 To nie sąd, tylko stwierdzenie faktu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWa Re: A co sądzicie o Szczuce? IP: *.CNet.Gawex.PL 09.01.07, 23:04 Ale to chyba nie ma wpływu na to, CO mówi, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flavia Re: A co sądzicie o Szczuce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 15:04 No jasne ze nie, mówi z sensem!! Też ją lubię, dykcja nie ma nic do rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka jedna Re: A co sądzicie o Szczuce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 23:01 lubię czytać powieści, które poleca w "Wysokich obcasach" o niej samej? hm... ćwiczy jogę :) chyba fajna Odpowiedz Link Zgłoś
hermina5 Re: A co sądzicie o Szczuce? 10.01.07, 10:12 Myslę, ze gdyby było więcej takich ludzi to swiat byłby ciekawszym miejscem. A gdybym była bogata to otworzyłabym szkołę wyzszą, która miałaby tylko takich ludzi na skladzie...Ech, pomarzyc dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pszczoła Do Hermina5 IP: *.chello.pl 10.01.07, 11:38 A jaka uczelnię założysz jak będziesz bogata? Humanistyczną? Wyższa Szkoła, czy Akademia Umiejętności? A kogo oprócz p. Szczuki zatrudnisz:) Odpowiedz Link Zgłoś
wampuka Re: A co sądzicie o Szczuce? 10.01.07, 13:55 Czytałem jej "Milczenie owieczek. Rzecz o aborcji". Warto poznawać nie swoje punkty widzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: straszek Re: A co sądzicie o Szczuce? IP: *.chello.pl 11.01.07, 09:58 Kazia ma charakterek, chociaż czasem jest zbyt pewna swego-jak dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: A co sądzicie o Szczuce? 11.01.07, 11:49 zauważyłam, że Szczuka ma jedną poważną wadę: kiedy dyskutuje z kimś, kto ma inne od niej zdanie, przekrzykuje rozmówcę, kończy za niego myśli i ogólnie "wie lepiej". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytacz Re: A co sądzicie o Szczuce? IP: *.acn.waw.pl 13.01.07, 16:05 Moim zdaniem wybór książek w jej programach pozostawia wiele do życzenia. Powinna ograniczyć się do literatury pięknej, na innych sprawach zna się raczej średnio, a słuchać zaproszonych gości z reguły nie chce (woli sama nadawać). Jeśli chodzi o samą Szczukę, to mnie osobiście denerwuje. Źle znoszę ludzi agresywnych. Ale jej program bywa przez tę przypadłość ciekawy, więc może to zaleta. Na tle audycji typu literackie ciepłe kluchy na pewno jest Szczuka zjawiskiem w specyficzny sposób oryginalnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pszczoła Re: A co sądzicie o Szczuce? IP: *.chello.pl 13.01.07, 23:12 W najbliższy poniedziałek o 00:00 "Wydanie drugie poprawione" magazyn. Będzie mozna podziwiać Kazię. Co to za godzina emisji!!!! Odpowiedz Link Zgłoś