Gość: abcddcba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 22:13 hej, czy ktoś kupił tę książkę/album? Jak Wam "fanom Jeżycjady" się podobała? Bo ja chciałabym kupić na prezent, ale nie wiem czy to dobry wybór?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chiara76 Re: "Poznań Borejków" 21.01.07, 11:13 fance Jeżycjady powinna się spodobać... Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_azj Re: "Poznań Borejków" 21.01.07, 20:11 Dla fanów Jeżycjady - jak najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
betty.la.fea Re: "Poznań Borejków" 21.01.07, 20:56 Kupiłam i ogólnie wrażenia pozytywne, ale i trochę się rozczarowałam. Liczyłam, że będzie więcej opisów zdjęć, odnośników do poznańskich realiów, tymczasem większość tekstu książki stanowią fragmenty Jeżycjady, które czytałam już wielokrotnie. Ale pewnie każdy czytelnik Musierowicz chciałby mieć tę książkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abcddcba Re: "Poznań Borejków" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 22:33 dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo-asiunka Re: "Poznań Borejków" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 13:00 masa literówek, niestety... Odpowiedz Link Zgłoś