Dodaj do ulubionych

Tako żecze Monty Python

IP: *.jgora.dialog.net.pl 21.05.03, 16:07
dzisiaj rano w radio slyszalem, ze wyszla taka oto niby ksiazka. ktos juz ja
widzial? jezeli tak to co w niej jest ciekawym jest.
Obserwuj wątek
    • sqh Re: Tako żecze Monty Python 21.05.03, 16:17
      Książka utrzymana jest w konwencji wywiadu-rzeki i porusza wiele tematów
      związanych z MPFC. Jest już w Empikach, bo tam ją przelądałem, natomiast w
      dzisiejszej Wyborczej jest recenzja.
    • Gość: afu Re: Tako żecze Monty Python IP: *.chello.pl 21.05.03, 17:06
      żE CO?!!! Zanim weźmiesz to do ręki, powtórz ortografię na poziomie szkoły
      podstawowej! Wstyd!
      • Gość: maya Re: Tako rzecze Monty Python IP: *.acn.pl 21.05.03, 20:36
        hmm... może to dysleksja?
        wracając do książki: na pewno rozkosz dla wszystkich kochających Pythona i
        mających w pamięci wszystkie filmy. Nie wiem czy jest w EMPiK-u, ja kupiłam w
        Merlinie (przez internet)ponad miesiąc temu.
      • Gość: polikarp Re: Tako żecze Monty Python IP: *.jgora.dialog.net.pl 21.05.03, 22:08
        Gość portalu: afu napisał(a):

> żE CO?!!! Zanim weźmiesz to do ręki, powtórz ortografię na poziomie szkoły
        > podstawowej! Wstyd!

Zaczynanie zdania z malej litery to jeszcze gorszy wstyd. Nie rozumiem rowniez
        co ma znajomosc zasad ortografii na poziomie szkoly podstawowej (mniemam, ze ty
        znasz ortografie na poziomie akademickim) do umiejetnosci czytania. Zdrufka
        rzycze
        • Gość: trinity Re: Tako żecze Monty Python IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.03, 12:42
          czlowieku, oczywiscie ze napisanie w tytule watku "rzecze" przez "ż" jest
          bledem razacym, a o polszczyzne trzeba dbac. natomiast pisanie internetowe jako
          takie, czesto bez zasad interpunkcyjnych czy znakow, zeby bylo wygodniej, jest
          chyba poprawne, bo kazdy wie o co chodzi. popelniles blad, kazdemu sie zdarza,
          to normalne, ale po co sie oburzac, jak nie masz racji.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka