Gość: polikarp IP: *.jgora.dialog.net.pl 21.05.03, 16:07 dzisiaj rano w radio slyszalem, ze wyszla taka oto niby ksiazka. ktos juz ja widzial? jezeli tak to co w niej jest ciekawym jest. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sqh Re: Tako żecze Monty Python 21.05.03, 16:17 Książka utrzymana jest w konwencji wywiadu-rzeki i porusza wiele tematów związanych z MPFC. Jest już w Empikach, bo tam ją przelądałem, natomiast w dzisiejszej Wyborczej jest recenzja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afu Re: Tako żecze Monty Python IP: *.chello.pl 21.05.03, 17:06 żE CO?!!! Zanim weźmiesz to do ręki, powtórz ortografię na poziomie szkoły podstawowej! Wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maya Re: Tako rzecze Monty Python IP: *.acn.pl 21.05.03, 20:36 hmm... może to dysleksja? wracając do książki: na pewno rozkosz dla wszystkich kochających Pythona i mających w pamięci wszystkie filmy. Nie wiem czy jest w EMPiK-u, ja kupiłam w Merlinie (przez internet)ponad miesiąc temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polikarp Re: Tako żecze Monty Python IP: *.jgora.dialog.net.pl 21.05.03, 22:08 Gość portalu: afu napisał(a): > żE CO?!!! Zanim weźmiesz to do ręki, powtórz ortografię na poziomie szkoły > podstawowej! Wstyd! Zaczynanie zdania z malej litery to jeszcze gorszy wstyd. Nie rozumiem rowniez co ma znajomosc zasad ortografii na poziomie szkoly podstawowej (mniemam, ze ty znasz ortografie na poziomie akademickim) do umiejetnosci czytania. Zdrufka rzycze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trinity Re: Tako żecze Monty Python IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.03, 12:42 czlowieku, oczywiscie ze napisanie w tytule watku "rzecze" przez "ż" jest bledem razacym, a o polszczyzne trzeba dbac. natomiast pisanie internetowe jako takie, czesto bez zasad interpunkcyjnych czy znakow, zeby bylo wygodniej, jest chyba poprawne, bo kazdy wie o co chodzi. popelniles blad, kazdemu sie zdarza, to normalne, ale po co sie oburzac, jak nie masz racji. Odpowiedz Link Zgłoś