Dodaj do ulubionych

Dżuma - Albert Camus

IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 31.08.03, 16:00
A jak wam sie podobała ta ksišżka. Dla mnie jest wspaniała. Je�li teraz będę
miała chwilę czasu na poczytanie ksišzki "nie do szkoły" to sięgnę po inne
tego autora.
Obserwuj wątek
    • Gość: aniamania Re: Dżuma - Albert Camus IP: *.lodz.mm.pl 31.08.03, 16:52
      Mnie też się bardzo podobała. Dopóki nie przeczytałam "Obcego", który jest sto
      razy lepszy!!
      • Gość: Kasia Re: Dżuma - Albert Camus IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 31.08.03, 19:17
        Właśnie koleżanka mowiła, ze czyta "Obcego" i że jakiś dziwny. Zadnej
        interpunkcji to wszystko miesza. Mam nadzieję, że to tylko wina wydawnictwa
        • Gość: fara Re: Dżuma - Albert Camus IP: *.milc.com.pl / 10.1.82.* 31.08.03, 21:34
          czasem brak interpunkcji jest zamierzony,gdybyś przeczytała np. "Bramy raju"
          Andrzejewskiego zobaczyłabyś jak celowy brak interpunkcji może zmienić postać
          rzeczy(mam nadzieję że to o tą ks. mi chodziło i nie pomyliłam z inną:)
        • Gość: aniamania Re: Dżuma - Albert Camus IP: *.lodz.mm.pl 01.09.03, 09:48
          Brak interpunkcji jest zdecydowanie zamierzony.
          "Obcy" dziwny? No, może i tak... Chociaż mnie się czytało dość łatwo i pamiętam
          raczej duże wrażenie, jakie ta książka pozostawiła niż trudności w odbiorze.

Pozdr.
          • Gość: gosc Re: Dżuma - Albert Camus IP: *.crowley.pl 02.09.03, 11:09
            no i Upadek
            • Gość: Kasia Re: Dżuma - Albert Camus IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 02.09.03, 20:10
              Dzieki za tytuły kolejnych ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka