Gość: Kasia IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 31.08.03, 16:00 A jak wam sie podobała ta ksišżka. Dla mnie jest wspaniała. Je�li teraz będę miała chwilę czasu na poczytanie ksišzki "nie do szkoły" to sięgnę po inne tego autora. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aniamania Re: Dżuma - Albert Camus IP: *.lodz.mm.pl 31.08.03, 16:52 Mnie też się bardzo podobała. Dopóki nie przeczytałam "Obcego", który jest sto razy lepszy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Dżuma - Albert Camus IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 31.08.03, 19:17 Właśnie koleżanka mowiła, ze czyta "Obcego" i że jakiś dziwny. Zadnej interpunkcji to wszystko miesza. Mam nadzieję, że to tylko wina wydawnictwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fara Re: Dżuma - Albert Camus IP: *.milc.com.pl / 10.1.82.* 31.08.03, 21:34 czasem brak interpunkcji jest zamierzony,gdybyś przeczytała np. "Bramy raju" Andrzejewskiego zobaczyłabyś jak celowy brak interpunkcji może zmienić postać rzeczy(mam nadzieję że to o tą ks. mi chodziło i nie pomyliłam z inną:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniamania Re: Dżuma - Albert Camus IP: *.lodz.mm.pl 01.09.03, 09:48 Brak interpunkcji jest zdecydowanie zamierzony. "Obcy" dziwny? No, może i tak... Chociaż mnie się czytało dość łatwo i pamiętam raczej duże wrażenie, jakie ta książka pozostawiła niż trudności w odbiorze. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Dżuma - Albert Camus IP: *.crowley.pl 02.09.03, 11:09 no i Upadek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Dżuma - Albert Camus IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 02.09.03, 20:10 Dzieki za tytuły kolejnych ;-) Odpowiedz Link Zgłoś