skajstop 19.12.08, 09:02 Ogłaszam konkurs bez nagród, poza mołojecką sławą, na ładną nazwę tego forum. Zwycięzca będzie miał świadomość, że... to jego nazwa jest najlepsza i dlatego właśnie pojawiła się na stronie :) Skaj Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
glima Re: Konkurs na nazwę 19.12.08, 11:44 Mnie z miejsca przyszedł do głowy Białoszewsksi. Może: "Muzo natchniuzo"? Odpowiedz Link Zgłoś
pisam Mamrotek wydawniczy 19.12.08, 12:59 Jestem za zachowaniem nazwy j.w. Oddaje wszystko do czego ma służyć i kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa Re: Mamrotek wydawniczy 19.12.08, 22:59 Dobry wieczór. Mamrotek, zwłaszcza uśmiechnięty, podoba mi się. Żeby tylko nie zrobił się wrzaskotek wydawniczy (jak wyniucha go Micko). Odpowiedz Link Zgłoś
nobullshit Re: Mamrotek wydawniczy 21.12.08, 01:23 ira_korbowa napisała: > Żeby tylko nie zrobił się wrzaskotek wydawniczy (jak wyniucha go > Micko). Właśnie go zabanowałam w kolejnym wcieleniu (bo obraził kogoś już w pierwszym poście), więc przez jakiś czas powinniśmy mieć spokój. A "wrzaskotka" sobie gdzieś zastrzeż, bo to świetne imię dla jakiegoś bajkowego stworka. :) Odpowiedz Link Zgłoś
pierzastachmurka Re: Mamrotek wydawniczy 11.01.09, 14:20 Powiem szczerze, nazwa mało przyciągająca - ile razy wchodzę na to forum, czuję się jakoś tak staro... tak jakby mi zaraz miała sztuczna szczęka przy tym mamrotaniu wypaść...;p Sama nie jestem tytułotwórcza, ale błagam - wymyślcie coś innego!:) Odpowiedz Link Zgłoś
skajstop No tak, racja 13.01.09, 23:39 Mamrotek powstał jako żart, miałem nadzieję na szybką zmianę nazwy. Zatem proszę, szukajmy jakiegoś dobrego miana, aby najpóźniej do końca miesiąca na coś się zdecydować :) Odpowiedz Link Zgłoś
nobullshit Re: No tak, racja 14.01.09, 00:33 Ale nie "pogaduchy", bo mi się rymują z "karaluchy pod poduchy". I w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
skajstop Re: No tak, racja 14.01.09, 01:03 A ja jak czytam Twoją sygnaturkę, to czasem widzę wiewiórki kokosowe, i co? :) Zamiast narzekać, wymyśl coś ;p Odpowiedz Link Zgłoś
nobullshit Re: No tak, racja 14.01.09, 22:25 skajstop napisał: > A ja jak czytam Twoją sygnaturkę, to czasem widzę wiewiórki > kokosowe, i co? :) Prowadzą akcję oświatową na forach kulinarnych. Nie masz pojęcia, ile osób używa "wiórek" kokosowych. Niedługo zmienię sygnaturkę. Pewnie na coś o porach i brokułach, które, cholera, nijak nie są rodzaju żeńskiego. > Zamiast narzekać, wymyśl coś ;p Ale mnie się Mamrotek podoba! Odpowiedz Link Zgłoś
skajstop Re: No tak, racja 14.01.09, 22:42 Wiórki lubię, szczególnie kiedy stanowią podstawę tzw. kokosanek :) Odpowiedz Link Zgłoś
nobullshit Re: Konkurs na nazwę 21.12.08, 01:25 Mnie też się Mamrotek podoba. Chyba żeby rozwinąć nazwę w "Mamrotek wydawniczo-nieobyczajny". W nawiązaniu do nazwy forum macierzystego, no i skoro tu wszystko wolno :) Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: Konkurs na nazwę 21.12.08, 16:37 Żalnik Płacznik Plotek Bzdurnik aliści Wydawniczy we wszystkich wersjach:) Mamrotek jest spalony przez kreskówki:) Odpowiedz Link Zgłoś
almayer234 Re: Konkurs na nazwę 29.12.08, 21:58 Najwłaściwszą nazwą jest "Forum pochwalne skajstopa, największego pisarza wszechczasów" Nie obawiajcie się, nie będę tu więcej taplał się w tym waszym błotku. Co najwyżej wpadnę tu czasem popatrzeć jak liżecie sobie nawzajem tyłki (tzn. patrzeć jak nawzajem podziwiacie swoją twórczość i relacjonujecie wdzięczność czytelników). Odpowiedz Link Zgłoś
blanacz Re: Konkurs na nazwę 30.12.08, 22:45 Almayer? Brzmisz całkiem znajomo... Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Konkurs na nazwę 30.12.08, 23:24 almayer234 napisał: > Najwłaściwszą nazwą jest "Forum pochwalne skajstopa, największego > pisarza wszechczasów" Przeczytałam tylko jedną książkę Skajstopa, ale wiesz, za to JAK ją napisał, chętnie wirtualnie poliżę mu tyłek. A ty co dałeś z siebie - choćby w tym roku? Odpowiedz Link Zgłoś
nobullshit Szefie! 31.12.08, 01:59 Pozwól mi go zabanować! Bo zaczyna się przez niego szerzyć ruja i poróbstwo. Mężatki składają Ci nieprzystojne propozycje. Cenzurę obyczajową mam wprowadzić czy co? Dzieci mogą nas czytać... :) Odpowiedz Link Zgłoś
almayer234 Re: Konkurs na nazwę 31.12.08, 12:12 1. Współczuję... 2. Wszyscy sprzedają i nie widzę powodu, abym to właśnie ja miał dawać. Wystarczy, że porad prawnych udzielam gratis. Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa Re: Konkurs na nazwę 31.12.08, 15:44 No niech mi ktoś wreszcie ulży oświeceniem, żebym wiedziała, gdzie liznąć! Odpowiedz Link Zgłoś
pisam Re: Konkurs na nazwę 13.01.09, 14:12 Skoro nie podoba się Mamrotek wydawniczy, to może Pogaduchy Wydawnicze? Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Konkurs na nazwę 14.01.09, 09:47 Pogaduchy kojarzą mi się z f. mamuśkowymi :) Może po prostu: Wymiana słów? (Interlokutor wydawniczy to zbyt drętwo, co?) Czy musi być w nazwie "wydawniczy"? Odpowiedz Link Zgłoś
nobullshit Re: Konkurs na nazwę 14.01.09, 22:28 zona_mi napisała: > Pogaduchy kojarzą mi się z f. mamuśkowymi :) Dokładnie. Takie cieplutkie do wyrzygania. Mnie Mamrotek się podoba i w związku z tym zablokowało mi część mózgu, w której rodzą się pomysły. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Konkurs na nazwę 14.01.09, 22:48 Mnie się też Mamrotek podoba, a teraz dodatkowo na myśl o staruszkach rozśmiesza mnie jak nie wiem co - nie mógłby zostać? :) Odpowiedz Link Zgłoś
pierzastachmurka Re: Konkurs na nazwę 15.01.09, 11:01 Tak, tylko, że mamrotania mało ( może z uwagi na szczekę:)), większość " staruszków" zazwyczaj drzemie. Co jakiś czas ktoś otworzy oko. Marazm. A miały być dyskusje:) Błagam, myślcie!:) Odpowiedz Link Zgłoś
gornhard Re: Konkurs na nazwę 08.02.09, 21:44 Ktoś tu napisał, że czytał powieść Skajstopa, zdradzilibyście drodzy forumowicze tytuł tej książki i rzecz jasna autora? Odpowiedz Link Zgłoś
skajstop Re: Konkurs na nazwę 08.02.09, 22:20 "Pierwszy stopień do piekła", taki nosi tytuł. Wydawnictwe Prawne i Pozaprawne 2005 :) Odpowiedz Link Zgłoś
nobullshit Re: Konkurs na nazwę 09.02.09, 00:56 skajstop napisał: > "Pierwszy stopień do piekła", taki nosi tytuł. Wydawnictwe Prawne i > Pozaprawne 2005 :) Ja naprawdę jestem blondynką. Na jakieś pięć sekund uwierzyłam. A odkąd załapałam, turlam się po podłodze. Odpowiedz Link Zgłoś
skajstop Re: Konkurs na nazwę 08.02.09, 22:27 PS. Jeśli to nie pstra ciekawość, tylko konkretny powód, zawsze możesz do mnie napisać na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
gornhard Re: Konkurs na nazwę 08.02.09, 22:42 Może to nie ciekawość, a głód wiedzy? Chciałbym się przyjrzeć temu stylowi, który choćby w tym temacie jest zachwalany :) Odpowiedz Link Zgłoś
skajstop Re: Konkurs na nazwę 08.02.09, 23:44 Ja bym się na twoim miejscu nie skupiał na moim stylu, tylko szukał własnego. Nawiasem, wcale nie uważam, aby mój styl był dobry. Serio. Zamiast czytać mnie, czytaj klasyków, lepiej na tym wyjdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
gornhard Re: Konkurs na nazwę 09.02.09, 00:32 Ja nie chcę przeczytać Twoją książkę by wzorować się na Twoim stylu, bo na razie nawet nie wiem czy byłoby na czym. To przede wszystkim ciekawość, ale jak wspominam, nie tylko. Poza tym, czytanie ogólnie wzbogaca, klasyków uczy nas jak pisać, kiepskich autorów jak nie pisać itd. Podstawa to umiejętne wyciąganie wniosków. Odpowiedz Link Zgłoś