Gość: funfan IP: *.aster.pl / *.acn.pl 10.12.03, 13:15 już w lutym w księgarniach. Tytuł:Świńskim truchtem. jak fajowo!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosiik super :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.03, 13:32 no, to ja się bardzo cieszę!!! bardzo, bardzo a świński trucht to postać ze świń w kosmosie, czyż nie? ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: funfan Re: c. d."Szalonego zycia Rudolfa" IP: *.aster.pl / *.acn.pl 10.12.03, 14:57 :)) Swinie w kosmosie? Może i tak. Na pewno będzie wesoło bo podobno pojawią się nowe wątki i nowe postacie. Kurde, jeszcze tyle trzeba czekać a za oknem deprecha. Powinni szybciej to wypuscić na rynek ze względów zdrowotnych:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goa Re: c. d."Szalonego zycia Rudolfa" IP: *.bmj.net.pl 10.12.03, 16:47 o proszę nawet nie wiedziałam, że takie coś się pisze :)) znowu będzie się przy czym pośmiać suuuuper! Odpowiedz Link Zgłoś
karodzaj Re: c. d."Szalonego zycia Rudolfa" 12.12.03, 12:02 czy naprawde jest się czym cieszyć?! Pierwsza częśc była mocna średnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: funfan Re: c. d."Szalonego zycia Rudolfa" IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.12.03, 19:51 zależy co kto lubi. mnie powalił troche suurrealny humor i celne komentarze do współczesnych wydarzeń. Do tego dowcip cięty, inteligentny i mało "poprawny politycznie". Mało? Dla mnie aż nadto jak na polską książkę. Dość już mam tych wydumanych opowieści z tezą i traumą. tu tez trauma ale za to na wesoło. Pokłon dla autorki.Ja tam czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiencja Re: c. d."Szalonego zycia Rudolfa" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.03, 16:14 No właśnie, zależy co kto lubi. Ja się strasznie obśmiałam i chętnie przeczytam drugą część. Odpowiedz Link Zgłoś