Dodaj do ulubionych

Życie codzienne vs. codzienność na forum

03.02.14, 22:03
Problemy z potencją, czytaniem i pamięcią, anonse których nie sposób zapomnieć, historie o psach, trochę o gwiazdach, ziołolecznictwie, kilka pyskówek (ale nie wszystkie w klimacie "jedna pani drugiej pani"), parę naprawdę poruszających wypowiedzi...

Czyli wbrew pozorom w dużym skrócie i uproszczeniu niewiele to forum odbiega od codzienności wyzierającej zza ekranu laptopa ;-) - czyż nie ?
:)
Obserwuj wątek
    • sabat.77 Re: Życie codzienne vs. codzienność na forum 03.02.14, 22:12
      Wszak ludzie sie nie zmienili, drogi Behemocie...
    • zawle Re: Życie codzienne vs. codzienność na forum 03.02.14, 22:15
      zorzyk.gitarzysta.basowy napisał:

> Problemy z potencją, czytaniem i pamięcią, anonse których nie sposób zapomnieć,
      > historie o psach, trochę o gwiazdach, ziołolecznictwie, kilka pyskówek (ale ni
      > e wszystkie w klimacie "jedna pani drugiej pani"), parę naprawdę poruszających
      > wypowiedzi...
      >
      > Czyli wbrew pozorom w dużym skrócie i uproszczeniu niewiele to forum odbiega od
      > codzienności wyzierającej zza ekranu laptopa ;-) - czyż nie ?
      > :)

No co Ty...tu wszyscy zmyślają;))0
      • zorzyk.gitarzysta.basowy Re: Życie codzienne vs. codzienność na forum 03.02.14, 22:19
        Takich anonsów nie da się podrobić :)
        A już na pewno historii z psami.... o psie co jeździł koleją - wróóóóć... o psie co zabrał seks nie wspominając - no nawet Marek jak by nie (z)myślał nad nową fabułą to by nie wymyślił ;-)
      • marek.zak1 Re: Życie codzienne vs. codzienność na forum 03.02.14, 22:20
        Wszyscy jesteśmy realni, ale w 100% tylko Sowa. Taki swiat, moi mili :)

zakbajka.blog.onet.pl/2014/02/03/pilnuje-domu/
        • sabat.77 Re: Życie codzienne vs. codzienność na forum 03.02.14, 22:33
          Sowa jest najbardziej natretnie lansowanym bytem medialnym od czasow Lambady i towarzysza Lenina.
          • marek.zak1 Re: Życie codzienne vs. codzienność na forum 03.02.14, 22:38
            Oj Sabacie, ilośc Twoich postów vs Sowy jest jak 100:1.
            • zorzyk.gitarzysta.basowy Re: Życie codzienne vs. codzienność na forum 03.02.14, 22:42
              i to tylko gdy liczymy posty pod logo sabat77 ;-)
          • gomory Re: Życie codzienne vs. codzienność na forum 03.02.14, 23:16
            > Sowa jest najbardziej natretnie lansowanym bytem medialnym od czasow Lambady i
            > towarzysza Lenina.

Czepiasz się.
            Każdy się jakoś tam realizuje. W pewnym wieku prowadzenie bloga jest bardzo ekscytującą działalnością. To akurat dobre i zdrowe dla psychiki :).
            Męczące bywa tylko gdy ktoś przesadnie rozdmuchuje prywatną kampanię reklamową. Oglądając film na Polsacie przy takim wtręcie można chociaż iść na siku, ale w necie to bez sensu.
            • marek.zak1 Re: Życie codzienne vs. codzienność na forum 04.02.14, 08:20
              Szanowny Kolego Gomory,

Raz na kilka dni pokazuję, co Sowa myśli na różne tematy. Jest podany link, z wyrażnym wskazaniem, że jest o Sowie. Możesz go otworzyć, albo zignorować. Twoj wybor.
              • bianka02 Re: Życie codzienne vs. codzienność na forum 04.02.14, 16:50
                A co Wam ta Sowa przeszkadza nie lubicie jej?

Ja tam ja lubie nawet bardzo :-)
                • marek.zak1 Re: Życie codzienne vs. codzienność na forum 04.02.14, 17:32
                  Dziękuję Ci Bianka. Właśnie wróciłam ze spaceru do moich obowiązków.
                  Sowa.

zakbajka.blog.onet.pl/2014/02/03/pilnuje-domu/
                • anbale Re: Życie codzienne vs. codzienność na forum 04.02.14, 19:22
                  W sumie nic, ale są różne inne fora, gdzie bywalcy z kotkami i pieskami w avatarach ciumkają nad swoimi pupilami, można tam z powodzeniem kokietować ich Sową.
                  Nie wiem czy tutaj to odpowiednie forum, mnie czasem trochę zgrzyta...
                  • marek.zak1 Re: Życie codzienne vs. codzienność na forum 04.02.14, 19:29
                    Obok jest oferta dla pań ze strony młodego Kruszyny 1800. To Ci nie zgrzyta? Moze zrobimy plebiscyt, kto za Sowa, kto za Kruszyną?
                    • anbale Re: Życie codzienne vs. codzienność na forum 04.02.14, 19:50
                      To może jeszcze ja ze swoim chomikiem tu wskoczę:) Też ma bogate życie wewnętrzne :)
                      • zyg_zyg_zyg Re: Życie codzienne vs. codzienność na forum 04.02.14, 19:53
                        Oj weź, bo mi zestawienie chomik-seks to się kojarzy z tym dowcipem, co go nawet Zawle nie chciała przytoczyć...
                      • marek.zak1 Re: Życie codzienne vs. codzienność na forum 04.02.14, 20:30
                        Jak ma coś fajnego do powiedzenia, dawaj go tu. Nie wolno nikogo z góry skreslać.
                        • urquhart Re: Życie codzienne vs. codzienność na forum 04.02.14, 20:59
                          marek.zak1 napisał:

> Jak ma coś fajnego do powiedzenia, dawaj go tu. Nie wolno nikogo z góry skresl
                          > ać.

A ja bym ten dowcip o chomiku skreślił. Chomik też by się wnerwił na taki fashysm
                          www.youtube.com/watch?v=yYRlR_gV67Q
                          • marek.zak1 Re: Życie codzienne vs. codzienność na forum 04.02.14, 21:22
                            My tu gadu gadu a wątek o tanich usługach pewnego młodzieńca zniknął. A tak go chwaliłem za biznesowe podejście.
                            • urquhart Re: Życie codzienne vs. codzienność na forum 04.02.14, 21:51
                              jak młodzieniec o chciał robić w seks biznesie ciekawe czy opanował podstawowe zagadnienie jak rozpoznać właścicelkę hpv i hsv bo gumka niekoniecznie zabezpezpiecza ...
                              www.google.pl/search?hl=pl&authuser=0&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1211&bih=869&q=hpv&oq=hpv&gs_l=img.3..0l10.2743.3963.0.4106.3.3.0.0.0.0.152.276.0j2.2.0....0...1ac.1.32.img..1.2.274.hUbp7F_BShk

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka