kitek_maly 22.02.07, 23:34 lepiej byc samotnym czy tkwic w nieudanym zwiazku? glupie pytanie, ale jak mi jest smutno to takie dylematy mnie nachodza.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hugsie Re: smutno mi ;( 22.02.07, 23:49 zeby pytanie bylo jednak zbiezne z tematyka forum dodam tylko, ze chodzi o zwiazek niezbyt udany, gdzie przyczyna rozbieznosci jest seks ;) Odpowiedz Link
putmein Re: smutno mi a mi nie 05.03.07, 17:14 Kitek maly i hugsio i moze jeszcze tysiac innych nickow. Nie brak seksu ci dolega, ale brak lekarza. Sama wiesz jakiego. Odpowiedz Link
caisis Re: smutno mi ;( 22.02.07, 23:50 Nie dobrze być samotnym ale jeszcze gorzej tkwić w nieudanym związku.Nie wiem czy jesteś w związku nieformalnym czy w małżeństwie, czy masz dzieci i czy masz samodzielność finansową.Ale jeśli w związku luznym,nie masz dzieci i jesteś samowystarczalna finansowo to tkwienie w nieudanym związku to tak jak samobój. Wg mnie lepiej przecierpieć samotność i szukać miłości i jeśli jej naprawdę pragniesz , to przyjdzie do Ciebie.Bo tak naprawdę w życiu liczy się MIŁOŚĆ. Jeśli jednak jesteś w małżeństwie i się nie układa , to najpierw warto stoczyć walkę o naprawienie związku.Gdy to okaże się czasem niemożliwe/ bo do tego potrzeba woli obu stron /, to uwierz mi na słowo , że lepiej się rozejść. Bo z każdym rokiem coraz większe rozczarowanie,frustracja,apatia,depresja i niezadowoloenie z życia. Ale wybór należy do Ciebie. Odpowiedz Link
kitek_maly Re: smutno mi ;( 23.02.07, 00:04 ale wlasnie ja akurat nie jestem w zwiazku.. i tez nie jest dobrze. i kiedy mnie lapie dol to chcialabym chociaz miec to co kiedys. choc nie bylo super a czasem bylo bardzo zle.. ale zawsze byla ta nadzieja, ze kiedys bedzie wprost idealnie.. Odpowiedz Link
victta Re: smutno mi ;( 23.02.07, 00:54 Kurcze wlasnie w tym jest problem ,ze w zyciu nie ma jednoznacznych odpowiedzi. Bo co lepsze: spedzic zycie z pilotem w reku,dozyc sedziwego wieku i umrzec w poczuciu zmarnowanych okazji,ale w otoczeniu rodziny i wnukow ,czy ryzykowac,podejmowac wyzwania, uprawiac sporty ekstremalne i zginac np. nie doczekawszy wieku dojrzalego. Nie wiadomo,bo nigdy nie potrafimy przewidziec konsekwencji naszych wyborow.Chyba nalezy podchodzic to zycia z filozoficznym spokojem i jesli cos wybralismy,nalezy byc dumnym z tej decyzji i nie zamartwiac sie co by bylo gdyby... Wiem....latwo mowic;-))) Odpowiedz Link
gacusia1 Re: smutno mi ;( 23.02.07, 05:11 Lepiej byc szczesliwym w udanym zwiazku ,-))) ale jak sie nie da,to juz lepiej byc samotnym.Na sex zawsze sie kogos wyhaczy,a przynajmniej nikt nie zatruwa zycia. Odpowiedz Link
balbina_77 Re: smutno mi ;( 23.02.07, 09:09 zawsze uważałam, Że lepiej byc samemu, niż z kimś z kim nie można sie dogadać. ale los sprawił mi psikusa i jestem z facetem, z którym dogaduję sie tylko w kwestii sexu....popaprane to wszystko:) Odpowiedz Link
misssaigon Re: smutno mi ;( 23.02.07, 10:17 ja wole byc młoda, piękna i zyc z milionerem na egzotycznej wyspie:)) - i wtedy moge byc juz bardzo nieszczesliwa....:P Odpowiedz Link
aretuza Re: smutno mi ;( 23.02.07, 15:51 zeby wilk był syty i owca cała... lepiej bycx szczesliwą samotna matką i miec krótkie, przelotne udane związki.. Wtedy to sie ma ciastko i je się ciastko.. O rany..normalnie wymysliłam chyba patent na szczęscie:) Odpowiedz Link
brown_sugar85 Re: smutno mi ;( 04.03.07, 19:39 a ja mysle, ze wszyscy si boja byc sami... dlatego trwaja w zwiazkach, ktore ucinaja nam skrzydla :/ mi tez nie uklada sie najlepiej w sferze seksu, bo gdybym nie wiedziala, ze cos takiego istnieje to bylabym bardzo szczesliwa ;) znalazlam fatalne wyjscie.. czyt. jestem kochanka i narazie mi z tym dobrze Odpowiedz Link
brown_sugar85 Re: smutno mi ;( 04.03.07, 23:49 pietruszka98 napisała: > Na razie Ci dobrze... napisalam na razie bo wiem co bedzie za jakis czas.. jestem swiadoma swojej glupoty ale to jest silniejsze ode mnie a potem mysli glupie, samobojcze, depresja.. nikomu tego nie zycze Odpowiedz Link
milaczek-k1 Re: smutno mi ;( 05.03.07, 06:47 aretuza napisała:O rany..normalnie wymysliłam chyba patent na szczęscie:) Może dla Ciebie,dla dziecka napewno nie! Odpowiedz Link
maka2007 Re: smutno mi ;( 05.03.07, 17:27 Nie ma prostego rozwiązania, lepiej nie tkwić w nieudanym związku a z samotnością można dać sobie radę. I to na tyle pozdrawiam. Odpowiedz Link