sunrise2006 07.06.07, 17:32 po czym poznajecie że facet/kobieta was kocha, was pragnie itp? bo przecie jesteście z osobami, które nie za bardzo chcą z wami spać. Więc jakie sygnały kochania dają? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aandzia43 Re: po czym? 07.06.07, 23:38 Zachwyt i czułość w spojrzeniu. Tego potrzebuję, jak żaba dżdżu. Jak to mam, to on mnie ma. Całą, jak na tacy. Odpowiedz Link
miedzianakonefka Re: po czym? 08.06.07, 00:15 Masaż skroni oznacza że boli głowa. Długi głęboki oddech że już śpi. Nerwowe grzebanie w portfelu że znowu się nie popisałem w zarabianu kasy. Brak śniadania do pracy że znowu się nie popisałem jako mężczyzna. Godzinna kąpiel w pianie znaczy że nici z brombrania. Tajemniczy uśmiech, jak wyżej. Odkurzanie pokoju, jak wyżej. Całus na dobranoc, jak wyżej. Reszta znaków, jak wyżej. MATKOM POLKOM mówimy stanowcze NIE... Odpowiedz Link
mario43 Re: po czym? 10.06.07, 08:12 no jak to jakie?? po kasę przychodza przeciez............ :) Odpowiedz Link
libressa Re: po czym? 10.06.07, 08:44 ...sugerowałabym jako prezent "Mistrza I Małgorzatę :D Pozdrawiam Libressa Odpowiedz Link