kebli 03.10.10, 20:01 Hejka. Jest tutaj ktoś z Łodzi albo okolic? Tak się pytam, bo jakoś mi tak dziwnie, ze świadomością, ze w tak wielkim mieście mogę być sama z forum. P.S. Warszawa to nie okolice Łodzi Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stokrotka_beauty Re: Łódź 04.10.10, 08:10 Ja mieszkam blisko Łodzi. Jestem w Łodzi 1 w tygodniu. Nie choruję na CHAD mam depresję. Tu na forum wchodzę raz na kilka miesięcy. Weszłam i znalazłam Twój wątek. Dla mnie jak znalazł, bo szukam kogoś z Łodzi i okolic, aby się spotkać czasami. Pisz do mnie na priv. Jak coś, to chętnie się spotkam. Odpowiedz Link
schabzburaczkiem Re: Łódź 26.01.18, 18:53 Cześć, jestem z Łodzi. Zacząłem czytać o gonitwie myśli, która nie daje mi spać i męczy potwornie. Takie turbomyślenie sprawia, że chce za ludzi kończyć wypowiedzi. Czytałem i zabrnąłem do dwubiegunówki. Od podstawówki mam manie i dołki, z przewagą manii. W manii jestem niezniszczalny i wydaje mi się że słyszę co ludzie myślą, w dołku krępuję się rozmówcy w oczy spojrzeć. Huśtawka wycieńczająca. Chciałbym pogadać z kimś kto ma podobnie, a nie odsądzi od naćpanego albo ekscentryka. ildefonsgalczynski83@gmail.com Odpowiedz Link