dawaj-lama 28.12.07, 21:54 co robicie? Idziecie gdzieś czy w domu? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cassandrax Re: Sylwester 28.12.07, 23:06 ...jeśli mogę się wtrącić my ze znajomymi robimy imprezę w klimacie lat 60` ,muzyka,stroje, fryzury z tamtych czasów...wynajmujemy wszyscy razem zaprzyjaźnioną kanjpkę w naszym małym ryneczku...mam nadzieję,że będzie bardzo dobrze...spokojnie, bez skoków i wariacji nastroju!!! Odpowiedz Link
poetkam Re: Sylwester 29.12.07, 00:23 my ze znajomymi robimy imprezę w > klimacie lat 60` ,muzyka,stroje, fryzury z tamtych > czasów...wynajmujemy wszyscy razem zaprzyjaźnioną kanjpkę w naszym > małym ryneczku...mam nadzieję,że będzie bardzo dobrze...spokojnie, > bez skoków i wariacji nastroju!!! Ale super! Ja też lubię klimaty lat 60 -tych i 70-tych. Odlotowe! Oj, jakbym chciała się przyłączyć... Będzie super, zobaczysz! Życzę Ci tego, M.!!! M. Odpowiedz Link
beatrix-kiddo Re: Sylwester 29.12.07, 06:24 Idę do koleżanki na tzw. domówkę. Trochę ludków będzie. Ponieważ dopiero od niedawna wyczołguję się z depresji, to nieco jestem przerażona tą wizją, ale zacisnę zęby i pójdę, a co tam, wystarczająco się od ludzi poodsuwałam przez ostatnie 3 miesiące depy. Czas to zmienić. Odpowiedz Link
asiuniaa36 Re: Sylwester 29.12.07, 14:34 Ide z przyjacielem na swoj pierwszy w zyciu trzezwy bal...Na zabawach roznorakich (bez alko) juz bylismy i umiemy sie bawic na trzezwo(cale szczescie). Za to moje dzieciaki robia w domu prywatke-oj tego sie troche boje,ale coz musze im zaufac )) Odpowiedz Link
cassandrax Re: Sylwester 29.12.07, 17:13 życzę udanej imoprezy, wytrwania w spokoju i trzeźwości.... Odpowiedz Link
stefanl Re: Sylwester 29.12.07, 21:31 Siedzę w domu i zdaje się że pierwszy raz sam. Ale nie przejmuję się, wreszcie odpocznę i porubię różne fajne rzeczy. W tkim razie udanej zabawy i dobrego Nowego Roku. Pozdrowionka. Odpowiedz Link
dziewczyneczka08 Re: Sylwester 30.12.07, 16:20 bawcie się dobrze i w ogóle wszystkiego dobrego w Nowym Roku Ja spędzam sylwestra bez mojego lubego, na jakiejś lokalnej prywatce, żeby nie siedzieć w domu w swoim ponurym towarzystwie. Boimy się bliskości i uciekamy przed sobą. Nie wiem, czy kiedykolwiek znów się odnajdziemy. Trochę mi smutno... Odpowiedz Link
stefanl Re: Sylwester 30.12.07, 22:07 Och, od lat zbieram różne fajne dla mnie rzeczy i trochę ich mam. A że jestem teraz bardzo zapracowanym człowiekiem więc nie mam na to czasu. Pewnie zaraz spytasz się jakie to rzeczy więc odpowiadam: stare książki, stare pocztówki i rzeczy różne i różniste. Trochę się zajmuję genealogią mojej rodziny. No wiesz same manie..... Takie tam ..... Jak j€ż chorować to trzeba mieć z tego choć trochę przyjemności. Jak zwykle pozdrowionka. Odpowiedz Link
stefanl Re: Sylwester 30.12.07, 22:52 Dużego, no jednego z większych w naszej pięknej ojczyźnie.... Odpowiedz Link
trajlajlaj Re: Sylwester 30.12.07, 22:55 Tak się pytam, bo też zajmuję się genealogią swojego rodu.Jestem z Warszawy, a ty może z Krakowa? Odpowiedz Link
stefanl Re: Sylwester 31.12.07, 07:51 W takim razie służe Ci niezłymi adresami stron www: jeżeli ich oczywiście nie znasz... Pozdrowionka. Odpowiedz Link
singapurkaa Re: Sylwester 31.12.07, 08:07 Stefanl, ja bedę wdzięczna za adresy tych stron. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link
beatrix-kiddo Re: Sylwester 30.12.07, 16:43 Asiuniu, ja też bez % - z konieczności raczej niż z wyboru świadomego. Koleżanka mieszka tak daleko, że MPK to chyba ze 4 przesiadki, o ile cokolwiek jeździ w Sylwestra wieczorem, a na taxi bym zbankrutowała (z zastrzeżeniem j.w. - o ile taksiarze jeżdżą!) Zdecydowałam się na własne auto, więc z konieczności mogę najwyżej o północy symbolicznie zamoczyć zęby w szampanie. Nawet nie wypiję całego kieliszka. za to postanowiłam zaszaleć i kupić wysoce kaloryczny mój ukochany nektar truskawkowy Hortexu, ja po prostu kocham truskawki!!!! A on naprawdę truskawkami pachnie i smakuje, mniaaaaaam. Odpowiedz Link