borbaska 11.03.04, 09:23 Fajnie, że jestescie Bardzo lubię dziergać, teraz mam na drutach biało-czarny sweterek z marcowej Sandry. Najbardziej lubię proste wzorki, bo przy robótce można i film obejrzeć i książkę poczytać . Pozdrawiam. Basia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
virfa Re: Witajcie 11.03.04, 09:51 Witamy Basiu I zapraszamy jak najczesciej na nasze Forum pozdrawiam, Odpowiedz Link
lady_huncwot Re: Witajcie 11.03.04, 09:56 Witam No i niech ktoś mi powie, że "dzierganie jest na wymarciu" - coraz więcej osób na naszym forum! Napisz coś o sobie, skąd jesteś? Pozdrawiam, Lady Huncwot Odpowiedz Link
czekolada72 Re: Witajcie 11.03.04, 12:38 Czesc! Ja tez nie marnuje czasu robiac na drutach - czytam, ogladam, a jak moje Malenstwo bylo malenkie to i gotowalam z welna pod pacha ) Odpowiedz Link
justyna.ada Re: Witajcie 11.03.04, 13:36 Oooo- jak dzieci sa małe, to można tak nadziergać że hoho... Ale nawet teraz muszę powiedzieć że moja córa nie łapie mnie za druty specjalnie - tylko kłębki bardzo lubi przytulać ) (bo synek to kiedy był mały, strasznie go interesowała zawartość koszyka z robotą).Ma prawie 2 latka, ciekawe kiedy zechce żebym ją nauczyła )))))) Jak czytamy książeczki, to ja obowiązkowo klikam drutami (w końcu te książeczki znam na pamięć...) A wczoraj był mecz (który chcąc nie chcąc oglądałam, hehe)a że był ciekawy nawet dla laika piłkarskiego i szybkie tempo miał, to szybko się dziergało Odpowiedz Link
czekolada72 Re: Witajcie 11.03.04, 13:39 U mnie cala rodzinka pamieta jak stalam przy kuchence, pilnowalam zeby na malym gaziku nic sie nie przypalilo ani nie wykipialo i wlasnie machalam drutami. Odpowiedz Link
bomasta Re: Witajcie 12.03.04, 21:43 Witamy serdecznie,mam nadzieje ze będziemy miło spędzać czas nie koniecznie "drutując" . Bożena Odpowiedz Link
seniwell Witajcie 13.03.04, 18:11 i ja sie przywitam w tym powitalnym watku (chyba borbasko nie masz nic przeciwko?) o mnie w paru zdaniach: nauczyla mnie robic sp Babcia, do dzisiaj pieczolowicie przechowuje Jej ostatni prezent dla mnie - jajeczno-zolte rekawiczki 5cio palczaste, haftuje krzyzykami, z szydelkiem sobie tez radze ale druty to moja milosc a takze zalecenie od lekarza jako sposob na odreagowanie stresow najbardziej gustuje w jednobarwych dzielach o skomplikowanych splotach, marzeniem jest odwiedzenie wysp Aran, bedac w Londynie potrafilam odrysowywac wzory ze swetrow na wystawach sklepow (takich a'la Cepelia na Regent Street) - to sie nazywa spaczenie, prawda? )) nie bardzo mam dla kogo dziergac swetrzyska, dzieci wola mieciutkie polary a malzowinkowi po awansie nie wypada chodzic do pracy w dzielach zony ;-( i tyle postaram sie zagladac czesto pozdrawiam Was serdecznie s. Odpowiedz Link
czekolada72 Re: Witajcie 15.03.04, 12:08 Droga S! Zawsze mozesz tworzyc dla siebie!! Zawsze znajdziesz kogos z rodziny lub przyjaciol, znajomych, kto sie ucieszy z tzw rekodziela ) Odpowiedz Link
borbaska Re: Witajcie 16.03.04, 08:58 Witam Cię również Ja mam szczęście, bo moja córka, bardzo lubi dziergane sweterki i ciągle zagląda do koszyczka, czy tam coś nowego dla niej dziergam Pozdrawiam Basia Odpowiedz Link
catalinka Re: Witajcie 19.03.04, 19:13 Cześć. ja znowu lubię takie bardziej skomplikowane, bo te proste nudzą mnie, a filmy i tak oglądam. Teraz robię ażurowy sweterek dla starszej 3letniej córci. Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link