Gość: pytam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 17:46 Co sądzicie o tym sklepie ? Chodzi o: Obsługę Sprzęt Raty Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jhakis tam Re: NEONET Kaufland IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.05.07, 22:01 nic ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jezus Re: NEONET Kaufland IP: *.eranet.pl 09.05.07, 22:32 Spleśniałe owoce itp.- RUMUNIA, podobne do Aldika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekkra Re: NEONET Kaufland IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.05.07, 21:10 Tam obejrzyj - kup na allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: NEONET Kaufland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 21:38 zadaj koles konkretne pytanie, bo to co tu napisales jest nudne. ale nic i tak ci odpowiem. sprzet taki jak wszedzie, obsluga wci powie to co jest napisane na cenie lub naklejce na sprzecie czyli tak jak w kazdym tego rodzaju sklepie. a jak ptroafia wytlumaczyc roznice miedzy hd redy i full hd to mozna powiedziec ze maja pojecie o tym co sprzedaja:) i tak pewnie ci wcisan hd redy i powiedza ciesz sie gosciu super jakscia n. PS. niektore telewizory z kineskopem "tradycyjnym" z górnej pólki maja lepszy obraz niz lcd z HD REDY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?!? Re: NEONET Kaufland IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.05.07, 14:23 Możesz trochę rozwinąc myśl o tym HD? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TnBd Re: NEONET Kaufland IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.07, 14:51 Sprawdziłem ofertę wałbrzyskich sklepów, (TV Samsung jakiś tam płaski HD, 26 cali), mięli cenę 100 PLN wyższą niż najniższa w Wałbrzychu, powiedziałem to sprzedawcy (chyba szef sprzedawców - spoko koleś), dał mi cenę 300 PLN niższą, sprawdziłem na allegro, cena była wyższa o 120 PLN od najniższej, może wpłynęło to że gotówką i że wcześniej tam kupiłem lodówkę i kuchenkę. Jestem zadowolony z tego sklepu. Przy wcześniejszym zakupie, chyba lodówki, dostałem w gratisie (sie upomniałem sie :) ) , lokówkę brauna i coś tam jeszcze do włosów dla dziewczyny, o wartości około 300 PLN, co do TV HD, odradzali mi jeśli nie mam cyfrówki, mimo to się skusiłem.... RADA DLA KUPUJĄCYCH SPRZĘT, w takich sklepach należy się targować, nie mówię tu ze sprzedawcą ale z kimś wyżej postawionym, oni mają prowizję z obrotu i oni mogą zmieniać ceny, są handlowcami......... tak jak ja, mam nadzieje że pomogłem :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gonia505 Re: NEONET Kaufland 27.05.14, 11:53 Ja również mam dobre zdanie o Neonet, mają duży wybór towaru znanych firm w atrakcyjnych cenach i miłą, fachową obsługę. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś