hannalom9 13.02.11, 11:57 moze ktos mi podpowie jak zrobic taki maly warkoczyk? www.garnstudio.com/lang/en/visoppskrift.php?d_nr=114&d_id=2&lang=en przetlumaczylam sobie ale mi nie wychodzi, moze jest gdzien na polskiej stronie taki wzorek? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
essami Re: maly warkocz 13.02.11, 15:54 Przetlumaczylam Ci objasnienia diagramu. Nie udalo mi sie skopiowac symboli, ale kolejnosc jest prawidlowa. Wazne jest to, zeby wziac po uwage, ze diagram przedstawia tylko prawa strone robotki! = o. prawe = 2 o. pr. przer. razem = 1 o. dodane (miedzy dwoma oczkami) = o. lewe = 1 o. pr. przelozyc na prawy drut, 2 o. pr. przerobic razem, o. z prawgo drutu przeciagnac przez przerobione. = 2 le. przer. razem = 1 o. prawe przelozyc na prawy drut, 2 o. pr., o. z prawego drutu przeciagnac przez te dwa oczka. = To o. nie istnieje! ( wypelniona luka w diagramie) Jesli jeszcze cos nie bedzie dla ciebie jasne, to pytaj Odpowiedz Link
hannalom9 Re: maly warkocz 13.02.11, 20:23 dzieki, juz widze swoj blad, robialm ssk ale nie to psso Odpowiedz Link