linn_linn Re: Szukam linka 05.02.12, 21:01 Nie znam, ale wlasnie przegladalam inny turecki: orguoyuncakcnine2.blogspot.com/ Moze po sladach da sie dojsc do poszukiwanego Odpowiedz Link
zreczne.rece Re: Szukam linka 09.02.12, 21:58 Tez znam ten adres, warto przejrzeć, Ale chyba od ponad pól roku nie jest z jakiś powodów aktualizowany. Odpowiedz Link
esterkae Re: Szukam linka 13.02.12, 09:57 esterkae napisała: > Szukam linka do Nadal tego linka szukam...... jeśli ktoś się na niego natknie to będę wdzięczna , chodzi mi o wzór czapki dla chłopca "ala"piłka nożna- był na tym blogu autorka blogu to chyba była Anna lub Ana.Z góry dziękuję za pomoc Odpowiedz Link
esterkae Re: Szukam linka 13.02.12, 17:23 Już znalazłam sama, jak to mówią - szukajcie a znajdziecie ,jeśli ktoś będzie potrzebował to chętnie udostępnię . Pozdrawiam Odpowiedz Link
maj-gro Re: Szukam linka 06.03.12, 13:39 Witam, mogłabyś podać ten link? Bo tak sobie myślę, że skoro go tak usilnie szukałaś, to warto tam zajrzeć Z góry dziękuję! Odpowiedz Link
esterkae Re: Szukam linka 06.03.12, 13:57 Bardzo proszę oto on: biryudumhobi.blogspot.com/ Odpowiedz Link