iso_1 28.02.13, 17:46 www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3-A0RHgg-bM Czy istnieje granica usprawniania mózgu? Czy w przyszłości "doping" mózgu będzie czymś naturalnym i normalnym ? Ja mam wrażenie że taka nas właśnie czeka przyszłość. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nieprzyjaciele Re: doping dla mózgu 28.02.13, 21:46 Tylko gdzie te leki? Wymienia pobudzacze, które uzależniają i działają przeciwskutecznie ( ciekaw jestem ile było wypadkow bo kierowca zamiast się wyspać, pobudził się kofeiną) . Zaklina te leki , tylko jakoś ich nie ma. Może dlatego, że ich nie ma, bo jest coś takiego jak homeostaza. > Ja mam wrażenie że taka nas właśnie czeka przyszłość. A jak się pojawi jak się pojawi inżynieria mózgu, to kto będzie te "nas". Podrasowana rasa panów czemu miałaby zwiększać mózgi frajerów? Odpowiedz Link Zgłoś
nieprzyjaciele Re: doping dla mózgu 28.02.13, 22:18 dziadzio opowiada skeczyki, zeby dorobić do emeryturki. amfetaminka, retalinka hhahaha hehehehe cipka nóżka huhuhuhuhu. cpajmy dziatki cpajmy big farma ma dla nas witaminki, a jak sobie pocpcie to was zatrudni na menadzerskim stanowisku bo bedziecie tacy wydajni. Odpowiedz Link Zgłoś
kl-ex Re: doping dla mózgu 28.02.13, 23:32 Zapomniał dodać że od dnia urodzin ubywa nam neuronów i ten proces jest nieodwracalny. Odpowiedz Link Zgłoś
tlenoterapia Re: doping dla mózgu 04.03.13, 17:08 Zmienili naukowcy na ten temat zdanie - neurony i połączenia miedzy neuronalne tworzą sie do śmierci. Odpowiedz Link Zgłoś
kl-ex Re: doping dla mózgu 04.03.13, 18:15 Może się tworzą ale napewno ich wiecej ubywa niz przybywa. Odpowiedz Link Zgłoś
nieprzyjaciele Re: doping dla mózgu 04.03.13, 19:14 na pewno to musimy umrzeć. liczyłeś czy psychiatra ci powiedział? mięśni też ubywa, co nie znaczy ze 50 latek nie może być bardziej przypakowany niż 20 latek. Odpowiedz Link Zgłoś
nieprzyjaciele Re: doping dla mózgu 04.03.13, 19:38 bardzo to sobie chwale, ze jesteśmy od innej malpy Odpowiedz Link Zgłoś
zoliborski_goral Re: doping dla mózgu 04.03.13, 16:28 Vetulani opowiada dyrdymały. Odpowiedz Link Zgłoś
nzt48 Re: doping dla mózgu 23.11.13, 17:50 Doping mózgu dopiero się zaczął rozwijać ale będzie coraz popularniejszy ponieważ coraz dużej musimy być sprawni umysłowo. Więcej na ten temat nzt48.pl/smart-drugs-jestem-bogiem/4 . Odpowiedz Link Zgłoś
fantafelicja Re: doping dla mózgu 27.11.13, 11:48 dla mnie dopingiem dla mózgu jest... poranna przebieżka:) Odpowiedz Link Zgłoś