morgiana_le_fay 20.02.05, 17:55 dziewczyny nie zabijcie mnie, ale to jest boskie: www.christinesflowers.com/christines_teacup.html pozdrowienia Kasia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rennie77 Re: dziergana herbata 20.02.05, 18:06 Ja ostatnio znalazlam taka nakladke na pudelko z chusteczkami higienicznymi w formie rozowej kanapy z poduszkami, robionej szydelkiem. Niesamowita rzecz. Posrodku kanapy jest otwor przez ktory wystaje chusteczka. Super. Odpowiedz Link
morgiana_le_fay Re: dziergana herbata 20.02.05, 18:09 wow, brzmi zachecajaco. to by bylo cos dla mojej tesciowej, ktora ma swira na punkcie takich rzeczy. czy masz moze do tego wzorek albo chociaz fotke? Odpowiedz Link
rennie77 Re: dziergana herbata 20.02.05, 18:18 Masz szczescie, ze zapisalam sobie ten link ;]. Jakis czas temu zachwalalam tu ta strone jako kopalnie skarbow, ale dzieczyny stwierdzily, ze nie znaja chinskiego... A stronka jest naprawde ok, bo wiekszosc wzorow ma opisy w jezyku angielskim. Jedynym problemem dla mnie jest to, ze jakos nie moge sie tam zalogowac po tym jak sie juz zarejestrowalam. Wgralam nowa przegladarke, ale nie pomoglo niestety. A bedac zalogowana ma sie dostep rowniez do wzorow przeznaczonych tylko dla uzytkownikow forum... www.meilaodiy.com/bbs/dispbbs.asp?boardid=30&id=119017 Sliczna kanapa prawda? ;] Odpowiedz Link
morgiana_le_fay Re: dziergana herbata 20.02.05, 18:25 niestety ma problem z kanapa, bo mowi mi, ze nie jestem zalogowana a potem wyrzuca mnie z rozpedem na strone z cala masa chinskich znaczkow i nie ma tam niczego, co by kanape przypominalo Odpowiedz Link
rennie77 Re: dziergana herbata 20.02.05, 18:27 Heh, wiec moze kiedy chinskie znaczki mowia mi, ze nie jestem zalogowana to tak naprawde jestem? Wniosek: nie nalezy ufac chinskim znaczkom ;]. Moge zaladowac zdjecia na swoj komputer i przeslac Ci na adres gazetowy. Co Ty na to? Odpowiedz Link
morgiana_le_fay Re: dziergana herbata 21.02.05, 14:37 bardzo chetnie mozesz tez na lady_morgiana@yahoo.co.uk. bede dozgonie i wogole Odpowiedz Link
agnieszkamat Re: dziergana herbata 20.02.05, 19:54 Filiżaneczki są "kochaniutkie" przypominają mi dzieciństwo u babci, całe mnóstwo szydełkowych koszyczków na szklanki i pudelki (pieski)w których kryły się buteleczki z napojami "wyskokowymi" Odpowiedz Link
mysza36 Re: dziergana herbata 20.02.05, 20:19 Ostatnio widziałam w gazecie "ubranka" dla doniczek.Też super pomysł,przy zmianie kolorystyki w pokoju nie trzeba wymieniać doniczek,tylko zrobić im nowe "ubranka". Pozdrawiam Grazyna Odpowiedz Link
morgiana_le_fay Re: dziergana herbata 21.02.05, 14:38 wiesz grazyna, to nie jest glupi pomysl z tymi doniczkami. ale byly one szydelkowe czy drutowane? pozdrawiam serdecznie Kasia Odpowiedz Link
mysza36 Re: dziergana herbata 21.02.05, 15:23 Drutowe,ale myślę,żę jak ktoś umie na szydełko to dla niego nie problem"ubrać doniczkę".To była angielska gazeta"Knit".Pozdrawiam Grazyna Odpowiedz Link
morgiana_le_fay Re: dziergana herbata 21.02.05, 15:25 wielkie dzieki jestes kochana pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link