Dodaj do ulubionych

malutkimi kroczkami

28.04.05, 22:42
Malutkimi kroczkami wkraczam w świat szydełka i F+orum. To właściwie raczkowanie, pierwsze walki na dwie ręce z szydełkiem i włóczką. Pozwolę sobie Państwa powitać i prosić czasem o pomoc. Czy może w Łodzi też odbywają się spotkanka-nauczanka (widziałam warszawski termin)?

Pozdrawiam serdecznie
Asia
Obserwuj wątek
    • maro_marecki Re: malutkimi kroczkami 29.04.05, 08:32
      Witaj!

Napisz coś więcej o sobie. Zdaje się, że jest na forum kilka osób z Łodzi, więc
      może uda Wam się zorganizować takie spotkanko.

Pozdrawiam

Marek
      • joaanne Re: malutkimi kroczkami 29.04.05, 20:56
        Imię już znacie, tak dokładnie to mieszkam w Aleksandrowie Łódzkim - takiemałe miasteczko tuż obok Łodzi, pracuję i mam kilka nowych pomysłów na spędzanie wolnego czasu: chciałabym troszkę pouczyć się rosyjskiego, ale nie mam współchętnych, a grup początkowych teraz jak na lekarstwo, chętnie bym potańczyła i nauczyła się szydełkowego zajęcia.
        O ile się nie mylę jesteś jednym z nielicznych mężczyzn na forum - bardzo fajniesmile i chyba jestes z Warszawy, prawda, bo widziałam Cię w dyskusji na temat spotkania warszawskiego.
        Osttnio siedziąłm i uczyłam sie z książek łańcuszków i słupków, ale chciałąbym z tych oczek jakieś proste np. serwerteczki zrobić, cos wymyślę, a potem poddam pod ocenę.
        Pozdrawiam
        Asia
    • lady_huncwot Re: malutkimi kroczkami 29.04.05, 08:49
      Witaj smile,
      Jest na forum trochę dziewczyn z Łodzi, więc kto wie...?
      Pozdrawiam,
      Kasia
      • mamiczu Re: malutkimi kroczkami 29.04.05, 18:28
        Witaj wśród "robótkowiczek"ja akurat nie z Łodzi ale cieszę się że do nas
        trafiłaśsmilepozdrawiam Małgosia
        • malgunia Re: malutkimi kroczkami 29.04.05, 19:19
          I ja witam Cię serdecznie
          na najsympatyczniejszym forum.

Pytam o wszystko, zawsze znajdzie się
          ktoś znający odpowiedź i chętnie Ci odpowiesmile

malgunia
          • joaanne Re: malutkimi kroczkami 29.04.05, 20:50
            Dziękuję Wszystkim za miłe przyjęciesmile
            Asia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się