kasiaba1 Re: Adriafil - nowy magazyn 29.09.05, 07:49 Muszę Ci serdecznie podziękować za ten link, bo znalazłam tam swój sweterek z marzeń Teraz jezcze tylko włóczka, czas i może się zmaterializuje... Dzięki Odpowiedz Link
kasiaba1 Re: Adriafil - nowy magazyn 29.09.05, 09:02 ka_thy napisała: > A zdradzisz który to? To nie tajemnica "Sidney Jersey" str 2 Tylko teraz mam 2 poważne dylematy- z czego i w jakim kolorze?? Oryginalnie to moherek, a kolorek w którym wyglądam blado strasznie. Myślałam o fiolecie jakimś, może "Malwa"?? zeby nie było włochate?? Odpowiedz Link
ka_thy Re: Adriafil - nowy magazyn 29.09.05, 11:45 Ach, ten. Nie zwróciłam na niego w ogóle uwagi - po pierwsze nie w moim stylu po drugie nie na moją figurę Ale sam w sobie jest bardzo ładny. Odpowiedz Link
malgunia Re: Adriafil - nowy magazyn 29.09.05, 09:18 sliczne modele, mnie podoba sie ten z okladki klasyczny i szybki do zrobienia malgunia Odpowiedz Link
wojkam5 Re: Adriafil - nowy magazyn 29.09.05, 11:48 A mi czapka bardzo się spodobała ( zmyslą o dzieciach co prawda) Odpowiedz Link
lady_huncwot Re: Adriafil - nowy magazyn 29.09.05, 13:01 Jest tam taki zestaw dwóch rzeczy pt. Mississipi. Zainteresowała mnie ta "narzutka/bolerko", ucieszyłam się, że wreszcie dowiem się jak się robi taki półokrągły przód, ale z opisu nic nie rozumiem: www.adriafil.com/html/img/riviste/mag39/modelli/file_istruzioni/uk/15_mississippiWaistcoat.pdf?PHPSESSID=9c7999ad41537aeb959827088558d4bc Elastic rib, English rib... chyba nie tym razem (aha, linki są źle podpięte - shawl jest pod obrazkiem waistcoat i na odwrót). Odpowiedz Link
zdzid Re: Adriafil - nowy magazyn 29.09.05, 13:09 Pisałam o tym w wątku "znów nowicjuszka" - parę postów niżej Odpowiedz Link