margoma 04.11.05, 18:11 Dziewczyny, może któraś wie jak zrobić podobny sweterek.Szególnie chodzi o wzór ażurowy, bo w tym jestem kiepska. photobucket.com/albums/y244/organicknitter/American%20Vogue/?action=view¤t=Scan0010.jpg Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smia Re: sweterek z Vogue 05.11.05, 14:25 czy ja tez moge prosic o wzor? ja o tym sweterku snie od lata... bardzo prosze! Odpowiedz Link
violada Re: sweterek z Vogue 07.11.05, 09:11 Witam! Czy ja tez moge poprosic o wzor tego "cudenka"? Pozdrowionka i z gotry dziekuje Odpowiedz Link
bozena131 Re: sweterek z Vogue 20.11.05, 13:52 Dzień dobry, proszę opodanie opisu na ten sliczny sweterek chętnie spróbuje go wydłubać w zimowe wieczory... z góry dziękuję bardzo Odpowiedz Link
magdalenam1975 Re: sweterek z Vogue 05.11.05, 15:46 Ja rowniez poproszę. Wielkie dzięki Odpowiedz Link
maslicka Re: sweterek z Vogue 20.11.05, 16:45 ja tez poprosze mimo iz nie mam bladego pojecia-ale sie naucze dziekuje.pozdrawiam Kasia. Odpowiedz Link
negusnorel Re: sweterek z Vogue 11.11.05, 21:17 Jeśli to możliwe to także poprosze o schemat i opis. Bardzo dziękuję. Sweterek jest super. Odpowiedz Link
k.raby Re: sweterek z Vogue 16.11.05, 10:16 A wiec... ja nie będę inna. Bardzo prosze o wzór jest super Odpowiedz Link
tessamac Re: sweterek z Vogue 30.01.06, 10:20 Czy ja tez moge dostac ten wzor. jezeli potrzeba to przetlumacze z angielskiego Tessa Odpowiedz Link
mikry68 Re: sweterek z Vogue 19.02.06, 00:44 czy moglabym także prosić o wzór sweterka, pozdrawiam Odpowiedz Link
margoma Re: sweterek z Vogue 04.11.05, 20:03 Dziękuję. To już połowa drogi do sukcesujescze musze go rozszyfrować ale choruję na niego juz od dawna , więc to mnie zmotywuje. Odpowiedz Link
smia Re: sweterek z Vogue 11.11.05, 16:52 sproboje looknac na ten schemat przez weekend, jesli mi starczy czasu. jesli mi sie uda, podziele sie z Wami Odpowiedz Link
margo7777 Re: sweterek z Vogue 18.11.05, 23:16 czy i ja moge sie załapac na schemat? z góry slicznie dziekuje i pozdrawiam. Odpowiedz Link
smia Re: sweterek z Vogue 19.11.05, 11:13 tak, pewnie, jak juz odcyfruje, to podesle wszytskim chetnym niestety, na tyle to skomplikowane (przynajmniej podczas czytania), ze musze przerabiac, bo inaczej nie wiem, co z czym etc. takze jeszcze nie jest to gotowe, ale bedzie, obiecuje, bo sama choruje na ten sweterek od dawna! Odpowiedz Link
malgorzata117 Re: sweterek z Vogue 26.11.05, 15:45 Może się przyda: www.7ya.ru/photos/private.aspx?RubrID=104497 pozdrawiam Małgorzata 117 Odpowiedz Link
margoma Re: sweterek z Vogue 26.11.05, 16:09 Małgosiu, fajnie, że znalazłaś coś takiego, może bedzie łatwiej, bo ja z angielskim nie dałam sobie rady.Szkoda, że nie ma rozrysowanego wzoru. Łatwiej byłoby rozszyfrować.A swoją droga juz tak sie napatrzyłam na ten sweter , że mi jakoś ochota przeszłai pewnie nie byłby taki jak w oryginale.Chyba dużo zalezy od włóczki?Gosia Odpowiedz Link
akinomlegov Re: sweterek z Vogue 08.02.06, 13:27 mi bardzo to pomoglo www.knittinghelp.com/knitting/abbreviations_explained/ szczegolnie te filmiki Monika Odpowiedz Link
yezyk Re: sweterek z Vogue 08.02.06, 13:43 ja tez poproszę o ten wzór. przyglądam mu się, przyglądam i coraz bardziej jestem zachwycona. z góry dziękuję. Odpowiedz Link
bietris0 Re: sweterek z Vogue 08.02.06, 13:50 czy ja też moge poprosic o wzorek,tych piekności Odpowiedz Link
akinomlegov Re: sweterek z Vogue 27.03.06, 09:36 Zrobilam kto ma ochote to niech zerknie na tinylink.com/?Ma7XWWGsi7 Najbardziej dumna jestem z rozszyfrowania angielskiego opisu przy nauce jezyka na 3-4 wieczornych kursach, bo to byla juz dla mnie polowa sukcesu. Pozdrawiam Monika Odpowiedz Link
apsik1 Re: sweterek z Vogue 27.03.06, 10:06 śliczny wyszedł i ma piękny kolor. Pytanie: z czego go robiłaś? Odpowiedz Link
margoma Re: sweterek z Vogue 27.03.06, 10:21 super i gratulacje rozszyfrowania wzoru Gosia Odpowiedz Link
balbi100 Re: sweterek z Vogue 27.03.06, 10:23 Sweterek oczywiście wyszedł super, ale obejrzałam inne twoje wyrobyi padłam trupem ty to zrobiłaś sama chodzi o ten komplecik de.pg.photos.yahoo.com/ph/monikalegov/detail?.dir=90fe&.dnm=a191.jpg jeśli tak to padam do nóg i zazdrosze umiejętności robienia skarpetek, zawsze sobie obiecuje nauczyć się ale nie mam od kogo, szkoda Odpowiedz Link
akinomlegov Re: sweterek z Vogue 27.03.06, 13:21 @apsik1 Pytanie: z czego go robiłaś? Z wloczki kupionej na e-bay, sprzedajacy opisal to jako welna, ale sama wloczka nie miala zadnych innych informacji. Testowalam przez przypalanie i smierdzialo jak opalana kora, wiec chyba musia byc to cos naturalnego. @balbi100 Jesli padlas z nog bo Ci sie wzor podoba, to mozesz wstac. Ja temu nie jestem winna tylko wloczka, ktora jest tak fabrycznie ufarbowana. Szalik to zwykle dobieranie i ubieranie oczek. Co do skarpetek to wlasnie nauczylam sie podstaw przez przygladanie sie babciom z mojej rodzinnej wsi a dalej ksztalcilam sie przez internet, szczegolnie jesli chodzi o piety bo te tradycyjne mi sie nie podobaja. Bardzo dziekuje za pochwaly Pozdrawiam Monika Odpowiedz Link