malgoha1 01.03.06, 21:32 Popatrz Zdzisiu zapomniałaś opatentować rękawki i Susanna bezczelnie skopiowała Twój pomysł ) show.7ya.ru/private-showphoto.aspx?RubrID=117788&PhotoID=1040153&ob=0 Małgorzata Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgoha1 Re: Patent Zdzid 01.03.06, 22:33 Sarkazm.... chyba jesteś na tym forum od niedawna.Prace Zdzid podziwiam nie zazdroszczę. Odpowiedz Link
pio1303 Re: Patent Zdzid 02.03.06, 07:20 Tylko chyba modelka się pomyliła ubierając je. Założyła rękawki jak normalny sweter i nie widać, że to rękawki. No ale taka chudzina nie miała problemu z wciśnięciem się w golf i chyba stąd ta pomyłka. Albo nie dali jej nic pod spó i wstydziła się pozować z gołymi cyckami. Hi, hi, hi. Ela Odpowiedz Link
maladanka Re: Patent Zdzid 02.03.06, 08:39 ja myslę,że te rękawki to jedna sprawa, a sweterek jest swoją droga i mozna nosic sweterek z dekoldem, a jak sie chce to ubrać jeszcze ten golforękaw, lub rekawki do innego - po prostu"łoszendgoł" - trzy w jednym Odpowiedz Link
zdzid Re: Patent Zdzid 02.03.06, 10:33 No jest faktycznie oburzające... jak oni mogli!... A ten sweter do kompletu to powinien być chyba bez rękawów, bo jak założy jedno na drugie to będzie miała po dwa rękawy na każdej ręce. Odpowiedz Link
malgoha1 Re: Patent Zdzid 02.03.06, 13:03 Ale tak serio to nie wiem czy Ela nie miała racji. To wyglada na bardzo elastyczną włóczkę i można ten "golf" odwrócić i ubrać jako bluzeczkę. Cieszę się, ze masz poczucie humoru i nie dopatrzyłaś się u mnie sarkazmu, zazdrości i Bóg wie czego jeszcze Pozdrawiam cieplutko Małgorzata Odpowiedz Link
zdzid Re: Patent Zdzid 02.03.06, 13:18 Kurcze, chyba macie rację - mozna "góra do gołu, dół do góry" - doczytałam sie że ten golf ma dł. 30 cm, to jakby to miał byc tylko golf to chyba byłby krótszy. Jeszcze trzeba miec w pasie niewiele więcej niż w karku... Zwracam honor - na to nie wpadłam! Odpowiedz Link