dera23 10.08.06, 11:44 Witam mam pytanie, czy może wiecie gdzie została przeniesiona pasmanteria z malego rynku? POzdrawiam ania Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malina95 Re: kraków pasmanteria 10.08.06, 12:18 Szukasz konkretnie tej pasmanterii czy czegoś konkretnego do kupienia ?? Znam inną SUPER pasmanterię Odpowiedz Link
malina95 Re: kraków pasmanteria 10.08.06, 12:37 Dla mnie niezastąpiona, odkąd zaczęłam tam uczęszczać (regularnie, ze szkodą dla portela). Pasmanteria przy ulicy Kościuszki, gdzie można kupić wszystko, pomacać wszystko, spędzić w sklepie dowolną ilość czasu. Zawsze można liczyć na przemiłą i bardzo życzliwą obsługę obu Pań. POLECAM - Jola Odpowiedz Link
dorfi123 Re: kraków pasmanteria 11.08.06, 13:07 Tyle się nasłuchałam o tej wspaniałej pasmanterii, że postanowiłam się tam wybrać na większe zakupy. Pojechałam w ubiegłą sobotę. Teoretycznie powinna być czynna od 10 do 14 - przynajmniej taka kartka wisi na drzwiach. Byłam 10 po 10- ej i było zamknięte. Stwierdziłam, że może pani się spóźni. Czekałam do 10.40 i nikt nie przyszedł. I nie byłam w tym czasie jedyną klientką. Ciągle ktoś podchodził, łapał za klamkę i odchodził. Dla mnie to była pierwsza i ostatnia wizyta w tym sklepie i choćby mnie nie wiem kto przekonywał czego tam nie ma to już tam więcej nie pójdę. Nie po to jechałam przez całe miasto z przesiadką żeby stać jak głupia pół godziny pod drzwiami i nie doczekać się ekspedientki. Odpowiedz Link
dera23 Re: kraków pasmanteria 16.08.06, 11:09 dorfi a ty masz na mysli pasmanterie na kosciuszki czy na malym rynku, tzn juz na studenckiej. Odpowiedz Link
jalucille Re: kraków pasmanteria 16.08.06, 18:18 Ja tam pasmanterię na Kościuszki bardzo lubię- akurat wolne w poprzednią sobotę mnie nie dziwi - ale fakt, że wypadałoby dać jakąś kartkę, że zamknięte. Odpowiedz Link
dorfi123 Re: kraków pasmanteria 16.08.06, 20:20 A czemu Cię nie dziwi? To nie był długi weekend. A może oni częściej tak robią w soboty? To po co piszą, że w soboty jest otwarte? Odpowiedz Link
jalucille Re: kraków pasmanteria 16.08.06, 20:45 Bo zrozumiałam, że to soboya przed 15tym. Odpowiedz Link
dera23 Re: kraków pasmanteria 10.08.06, 12:39 wlasciwie to chodzi mi o ta konkretna pasmanteria bo wlasnie ona byla dla mnie niezastapiona a podobno ta pani sie gdzie przeniosla tylko nie wiem gdzie Odpowiedz Link
malina95 Re: kraków pasmanteria 10.08.06, 12:48 Aniu, spróbuj iść na Kościuszki, nie pożałujesz na pewno. Odpowiedz Link
dera23 Re: kraków pasmanteria 10.08.06, 14:08 wiem wiem tam tez czasami bywam, tylko ja poprostu nie moge odzalowac tamtej pasmanterii Odpowiedz Link
dera23 Re: kraków pasmanteria 11.08.06, 19:07 Bylam u pana na szpitalnej i poinformowal mnie ze ta pani przeniosla sie na STUDENCKA))).Super.W poniedzialek do niej pedze, bo w soboty z tego co pamietam w okresie wakacyjnym ma nieczynne. Odpowiedz Link