Dodaj do ulubionych

kraków pasmanteria

10.08.06, 11:44
Witam mam pytanie, czy może wiecie gdzie została przeniesiona pasmanteria z
malego rynku? POzdrawiam ania
Obserwuj wątek
    • malina95 Re: kraków pasmanteria 10.08.06, 12:18
      Szukasz konkretnie tej pasmanterii czy czegoś konkretnego do kupienia ?? Znam
      inną SUPER pasmanterię
      • jokaer Re: kraków pasmanteria 10.08.06, 12:32
        a gdzie jest ta inna Super pasmanteria?
        • malina95 Re: kraków pasmanteria 10.08.06, 12:37
          Dla mnie niezastąpiona, odkąd zaczęłam tam uczęszczać (regularnie, ze szkodą
          dla portela). Pasmanteria przy ulicy Kościuszki, gdzie można kupić wszystko,
          pomacać wszystko, spędzić w sklepie dowolną ilość czasu. Zawsze można liczyć na
          przemiłą i bardzo życzliwą obsługę obu Pań. POLECAM - Jola
          • dorfi123 Re: kraków pasmanteria 11.08.06, 13:07
            Tyle się nasłuchałam o tej wspaniałej pasmanterii, że postanowiłam się tam
            wybrać na większe zakupy. Pojechałam w ubiegłą sobotę. Teoretycznie powinna być
            czynna od 10 do 14 - przynajmniej taka kartka wisi na drzwiach. Byłam 10 po 10-
            ej i było zamknięte. Stwierdziłam, że może pani się spóźni. Czekałam do 10.40
            i nikt nie przyszedł. I nie byłam w tym czasie jedyną klientką. Ciągle ktoś
            podchodził, łapał za klamkę i odchodził. Dla mnie to była pierwsza i ostatnia
            wizyta w tym sklepie i choćby mnie nie wiem kto przekonywał czego tam nie ma to
            już tam więcej nie pójdę. Nie po to jechałam przez całe miasto z przesiadką
            żeby stać jak głupia pół godziny pod drzwiami i nie doczekać się ekspedientki.
            • dera23 Re: kraków pasmanteria 16.08.06, 11:09
              dorfi a ty masz na mysli pasmanterie na kosciuszki czy na malym rynku, tzn juz
              na studenckiej.
              • dorfi123 Re: kraków pasmanteria 16.08.06, 13:30
                Na Kościuszki
            • jalucille Re: kraków pasmanteria 16.08.06, 18:18
              Ja tam pasmanterię na Kościuszki bardzo lubię- akurat wolne w poprzednią sobotę
              mnie nie dziwi - ale fakt, że wypadałoby dać jakąś kartkę, że zamknięte.
              • dorfi123 Re: kraków pasmanteria 16.08.06, 20:20
                A czemu Cię nie dziwi? To nie był długi weekend. A może oni częściej tak robią
                w soboty? To po co piszą, że w soboty jest otwarte?
                • jalucille Re: kraków pasmanteria 16.08.06, 20:45
                  Bo zrozumiałam, że to soboya przed 15tym.
      • dera23 Re: kraków pasmanteria 10.08.06, 12:39
        wlasciwie to chodzi mi o ta konkretna pasmanteria bo wlasnie ona byla dla mnie
        niezastapiona a podobno ta pani sie gdzie przeniosla tylko nie wiem gdziesad
        • malina95 Re: kraków pasmanteria 10.08.06, 12:48
          Aniu, spróbuj iść na Kościuszki, nie pożałujesz na pewno.
          • dera23 Re: kraków pasmanteria 10.08.06, 14:08
            wiem wiem tam tez czasami bywam, tylko ja poprostu nie moge odzalowac tamtej
            pasmanteriismile
    • dera23 Re: kraków pasmanteria 11.08.06, 19:07
      Bylam u pana na szpitalnej i poinformowal mnie ze ta pani przeniosla sie na
      STUDENCKAsmile))).Super.W poniedzialek do niej pedze, bo w soboty z tego co
      pamietam w okresie wakacyjnym ma nieczynne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka