mtondos 04.09.06, 13:36 Wyglądam przez okno i...wieje wiaterek, kropi deszczyk...Może czas pomyśleć o cieplutkich szaliczkach i chustach. Bardzo proszę o pomysły na druty, bo szukam na forum ale nie znalazłam nic fajnego. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bietas Re: prośba o szale i chusty 04.09.06, 19:10 tu jest 10 stron wzorów i pomysłów w najrózniejszych stylach: photo.163.com/photos/crochetfun/13654158/ przejrzyj, może coś Ci się spodoba Odpowiedz Link
zzenka Re: prośba o szale i chusty 09.09.06, 13:45 Trafiłam na szale i chusty! I wsiąkłam na tym blogu! Autorka zrobiła prawdziwie naukową pracę ze swojego hobby. Szokująca perfekcja i wszechstronność! Popatrzcie: faerycrafty.blogdrive.com/archive/415.html Odpowiedz Link
thistle Re: prośba o szale i chusty 09.09.06, 15:00 Boszzz.......... Mnie opadła szczęka. Po dojściu do zdjęć z kartonami/skrzyniami włóczek musiałam zgasić stronkę, bo ciśnienie mi za bardzo skoczyło... a pokój robótkowy - ech, marzenia w m3 Ja chcę do USA!!! Odpowiedz Link