magg15 03.11.06, 19:52 stąd można sobie ściągnąć tegoroczne Vereny w wersji rosyjskiej www.paid4load.de/index.php?suchstring=verena&show=suche trudno się ściąga, ale sięda Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zzenka Re: Verena 03.11.06, 22:43 Czy trzeba się rejestrowac? Jakos nie wychodzi mi ściąganie? Na czym polega trudnośc? Odpowiedz Link
magg15 Re: Verena 04.11.06, 01:07 Nie trzeba się rejestrować, tylko przynajmniej u mnie ta strona bardzo długo się otwiera i nie za każdym razem udjae się ściągnąć, więc poprzestałam na trzech numerach (2,10 i 9) na resztę nie staczyło mi dziś cierpliwości. Jakby kto chciała to co ściąnęłam mogę przesłać na priv Odpowiedz Link
zzenka Re: Verena 04.11.06, 02:26 Udało sie. Mam wszystkie. Jutro (dzisiaj) poogladam. Dziękuję. Odpowiedz Link
kasikk_29 Re: Verena 04.11.06, 12:27 bez problemu weszły wszystkie trzeba tylko hasła z caps lockiem wpisywać Odpowiedz Link
tessamac Re: Verena 05.11.06, 04:05 A jakim programem wy otwieracie te vereny, files maja koncowke rar nie mam pojecia co to za program. teresa Odpowiedz Link
zzenka Re: Verena 05.11.06, 13:23 RAR to znakomity program do kompresji i dekompresji plików i katalogów. Poczytaj tutaj: www.winrar.pl/download.html Uroszczone wersjesą chyba bezołatne Wszyscy to ściągaja. Pozdrawiam Cię wiosennie i ciepło! Odpowiedz Link
justajak Re: Verena 05.11.06, 15:07 Kochane kobiety napiszcie proszę jak ściągnąc te Vereny bo mi jakoś nie wychodzi. Chyba jakaś tępawa jestem albo co. Bardzo licze na pomoc. Odpowiedz Link
bpieniazek1 Re: Verena 05.11.06, 15:16 Wymagają tam kodu dostępu, którego niestety nie znam... Odpowiedz Link
magg15 Re: Verena 05.11.06, 16:44 kod jest obok, po lewej stronie od pola, które służy do jego wypisania - takie trzyliterowe hasło koniecznie dużą literą Odpowiedz Link
zzenka Re: Verena 05.11.06, 17:00 Mnie wyskakiwało zablokowane okienko, bez sygnału dźwiękowego i jakiś czas nie wiedziałam gdzie siedzi problem. Po odblokowaniu ściągało się bez kłopotu. Odpowiedz Link
justajak Re: Verena 05.11.06, 17:31 Już mnie oświeciło jestem w trkcie ściągania szystko wyhodzi OK. i bardzo szybko. Pozdrawiam Odpowiedz Link
sea8 Re: Verena 05.11.06, 22:09 Mnie niestety nie może oświecić, chyba jestem za mało kumata. Poproszę krok po kroku "jak krowie na rowie" bo już mi cierpliwości brakuje. Naciskam na np. verena 10_2006, wyskakuje strona z okienkiem, z lewej okienka jest kod literowy, który wpisuję w okienko, naciskam: "Скачать файл" otwiera się strona "Информация > Скачать Файл" i nie wiem co dalej zrobić, a może wszystko źle robię. Pomóżcie proszę !!! Pozdrawiam Odpowiedz Link
zzenka Re: Verena 05.11.06, 23:52 1. Można zmienić sobie język na bardziej znany (flagi) 2. Skaczać! + enter (tutaj może okazać się, że komputer blokuje wyskakujące okienko - trzeba mu pozwolić kliknięciem) Odpowiedz Link