Dodaj do ulubionych

Misie na drutach

09.07.07, 22:42
zobaczcie jakie sliczne, ja tylko szydelkuje niestety sad, ale moze ktoras z
Was sprobuje smile

picasaweb.google.pl/qtailang/EYvbeF
picasaweb.google.pl/qtailang/maGHCC
Obserwuj wątek
    • kasikk_29 Re: Misie na drutach 09.07.07, 22:58
      bardzo fajne
      mojej 2-latce pewnie by się podobały smile
      ale jeśli ja mam wybierać - wolę użyć materiału i maszyny do szycia...
      jakoś mi poręczniej
      sweterki produkować później mogę, ale jakoś sam miś na drutach... hmmm... nie
      pasuje mi
      no chyba, żeby go sfilcować
    • malgunia Re: Misie na drutach 09.07.07, 23:01
      Alez tu Uszatkow!!!
      Pieknesmile
      • bogdap1 Re: Misie na drutach 09.07.07, 23:15
        fajne te misiaczki ale ja wole je robić na szydełku
    • mjermak Re: Misie na drutach 10.07.07, 15:41
      Sliczne ale nie dam sie napuscic. raz kupilam ksiazke Knitted toys i jak glupia
      zapytalam dziecko, ktorego chce zwierzaka-wybrala dalmatynczyka. Nawet bylam
      napalona na poczatku ale po zrobieniu wiekszej czesci zapal mi opadl i lezy
      sobie i czeka na wykonczenie. Dobily mnie plamki Dalmatynczykowe i 7 nitek w
      robotce 10x10 cm. Jakos nei wpadlam na to, ze te plamki mozna wyszyc potem
      tylko robilam zgodnie z opisem. I nawet nie wpadlam na to, ze ja moge sobie
      plamki zrobic jak chciec tylko trzymalam sie sztywno opisu-nie wiem co mnie
      opetalo bo generalnie robie po swojemu i bez opisu.
      • br0mba Re: Misie na drutach 10.07.07, 20:53
        Gosia daj sie skusic smile ja nie umiem na drutach a ciekawa jestem tych misiow smile
        • miloszmilosz1 Jak taki cos sciagnac na raz? 10.07.07, 21:36
          • qanna Re: Jak taki cos sciagnac na raz? 11.07.07, 17:28
            Misie cudne!!1
            Druciane maskotki są teraz najbardziej trendy i cool i jazzy i jakoś tam......
            Tak dowiedziałam się od mojej kilkuletniej wnuczki, czyli od żródła aktualności
            młodzieżowych!
            Albumu z Picassa ściąga się bardzo prosto. Trzeba tylko mieć zainstalowny
            program Picasssa (super wygodny do obróbki zdkęć) i po kliknięciu po lewej
            stronie ekranu (pobierz album) zdjęcia lądują w folderze "moje obrazy"!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka