br0mba 09.07.07, 22:42 zobaczcie jakie sliczne, ja tylko szydelkuje niestety , ale moze ktoras z Was sprobuje picasaweb.google.pl/qtailang/EYvbeF picasaweb.google.pl/qtailang/maGHCC Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasikk_29 Re: Misie na drutach 09.07.07, 22:58 bardzo fajne mojej 2-latce pewnie by się podobały ale jeśli ja mam wybierać - wolę użyć materiału i maszyny do szycia... jakoś mi poręczniej sweterki produkować później mogę, ale jakoś sam miś na drutach... hmmm... nie pasuje mi no chyba, żeby go sfilcować Odpowiedz Link
bogdap1 Re: Misie na drutach 09.07.07, 23:15 fajne te misiaczki ale ja wole je robić na szydełku Odpowiedz Link
mjermak Re: Misie na drutach 10.07.07, 15:41 Sliczne ale nie dam sie napuscic. raz kupilam ksiazke Knitted toys i jak glupia zapytalam dziecko, ktorego chce zwierzaka-wybrala dalmatynczyka. Nawet bylam napalona na poczatku ale po zrobieniu wiekszej czesci zapal mi opadl i lezy sobie i czeka na wykonczenie. Dobily mnie plamki Dalmatynczykowe i 7 nitek w robotce 10x10 cm. Jakos nei wpadlam na to, ze te plamki mozna wyszyc potem tylko robilam zgodnie z opisem. I nawet nie wpadlam na to, ze ja moge sobie plamki zrobic jak chciec tylko trzymalam sie sztywno opisu-nie wiem co mnie opetalo bo generalnie robie po swojemu i bez opisu. Odpowiedz Link
br0mba Re: Misie na drutach 10.07.07, 20:53 Gosia daj sie skusic ja nie umiem na drutach a ciekawa jestem tych misiow Odpowiedz Link
qanna Re: Jak taki cos sciagnac na raz? 11.07.07, 17:28 Misie cudne!!1 Druciane maskotki są teraz najbardziej trendy i cool i jazzy i jakoś tam...... Tak dowiedziałam się od mojej kilkuletniej wnuczki, czyli od żródła aktualności młodzieżowych! Albumu z Picassa ściąga się bardzo prosto. Trzeba tylko mieć zainstalowny program Picasssa (super wygodny do obróbki zdkęć) i po kliknięciu po lewej stronie ekranu (pobierz album) zdjęcia lądują w folderze "moje obrazy"! Odpowiedz Link