matya 19.10.07, 05:13 Witam czy ktoras z dziergajacych forumowiczek mieszka w Kanadzie? gdzie sie zaopatrujecie we wloczke? moze macie jakies sprawdzone sklepy internetowe? a moze kupujecie za miedza w USA? dzieki z gory za info pozdr M. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mjermak Re: forumowiczki z Kanady 19.10.07, 19:40 ja nei z kanady ale czesto kupuje w Elann, to kanadyjska firma, sa tam glownie "okazje" i ceny fantastyczne, obsluga super, szybko przesylaja, mozna zwracac, maja tez ksizki i akcesoria Odpowiedz Link
matya Re: forumowiczki z Kanady 19.10.07, 19:47 dziekuje wam obu za informacje na pewno wykorzystam pozdrawiam M. Odpowiedz Link
olivka33 Re: forumowiczki z Kanady 19.10.07, 20:05 Mjermak - a może podasz linka do stronki Ellan - chętnie obejrze co maja, chociaz z Polski chyba sie nie opłaca przesyłać Odpowiedz Link
mjermak Re: forumowiczki z Kanady 19.10.07, 20:38 www.elann.com ja najczesciej zaczynam od what's new oni maja ciekawy srwis, placi sie 20 dolcow o ole pamietam i pzrez caly rok przesylaja probki wloczek, ktore beda dostepne w nastepnym miesiacu-sa to takie 10 cm kawalki ale da sie kolory zobaczyc i dotknac czy miekie czy nie gryzie itd. Nie wiem czy sie do poslki oplaca wysylac, czy w ogole wysylaja. ja kiedys kolezance kupowalam wloczki w www.knitpicks.com bo tam sa tanie ale to przyjaciolka wiec zrobilam jej te uprzejmosc, nawet nie weim czy wysylaja do Poslki. Generalnie paradoksalnie koszty przesylki stad do Polski sa nizsze relatywnie Odpowiedz Link
motylek73 gdzie kupić włóczkę 19.10.07, 23:15 Ja ostatnio zrobiłam zakupy tutaj: www.smileysyarns.com/ Myślę, że ceny mają zachęcające, minusem jest to, że trzeba złożyć zamówienie na min. $40 (dla mnie to oznaczało zaplanowanie z góry trzech sweterków).Nie wiem czy wysyłają do Kanady, ale nie sądzę, żeby z tym był większy problem. Pozdrawiam zza miedzy! motylek73 fotoforum.gazeta.pl/5,2,motylek73.html mounthood.bloog.pl Odpowiedz Link
mjermak Re: gdzie kupić włóczkę 21.10.07, 06:03 o, ja tez tam kupowalam, jeszcze kupuje w www.herrschners.com/depts/id-1545.html bo maja czasami dobre wyprzedaze i za grosze mozna kupic markowe extra wloczki. powinni do Kanady wysylac. Odpowiedz Link