margit.b 17.08.06, 15:00 słyszałam od rodziny ktora ma rownież osiagniecia w tej diecie że jesli nagrzeszysz to tak jakbys w tej diecie miala 3 dni do tyłu.Skad ta teoria nie wiem moze Agatson pisze a ja niedoczytałam.Słyszeliscie cos o tym? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sihaja82 Re: nowa teoria czy to prawda? 17.08.06, 15:45 ja nic nie o tym nie wiem. ale moze chodzi o to, ze jak nie ma w naszym organizmie wegli, to jak je zjemy (grzeszki) to potem trudniej sie z nich oczyscic? W sensie zabiera nam to wiecej czasu? nie mam pojecia... Odpowiedz Link
1dycha Re: nowa teoria czy to prawda? 17.08.06, 16:38 W jedynce to może być prawda.. Ale potem to już chyba nie - znaczyłoby, że dla utrzymania wagi można co trzeci dzień dowolnie grzeszyć Odpowiedz Link
alonny Re: nowa teoria czy to prawda? 18.08.06, 07:56 witam wszystkie plażowiczki korzystam z okazji,że ten wątek był jako ostatni aktywny i się podpisuję pod niego.... zaraz skrócę o sobie.... od kilku dni noszę się z zamiarem powrotu na plażę...tylko nie wiem czy zacząć od poniedziałku czy już dzisiaj...pomóżcie... moje "gabarety" to wzrost164cm i waga ok 60kg... bardzo dobrze byłoby gdybym ważyła po diecie 56-55,a idealnie 52 ale tak naprawdę z każdego kilograma mniej będę się strasznie cieszyć.... czekam na poradę pozdrawiam Odpowiedz Link
graszka25 Re: nowa teoria czy to prawda? 18.08.06, 08:17 zacznij od dziś. nie ma co odkładać na potem. chyba ze w weekend masz jakieś imprezy i boisz sie ze będa pierwsze grzeszki Odpowiedz Link
alonny Re: nowa teoria czy to prawda? 18.08.06, 10:30 właśnie z tego powodu zacznę od poniedziałku... dziś koncert i napewno coś później będzie.... Odpowiedz Link
madziuus Re: nowa teoria czy to prawda? 18.08.06, 16:02 może to sobie wymyślili żeby się pocieszać że grzeszki to nic takiego;d? Odpowiedz Link