kasia_kot1 21.04.11, 14:39 Poszukuję kulturalnego DJ na wesele. Chętnego do współpracy i otwartego na sugestie. Możecie kogoś polecić? Na forum jakieś stare wątki, może pojawił się ktoś nowy, godny polecenia w otwockich okolicach? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beat-ka83 Re: DJ na wesele 27.04.11, 17:33 Polecam DJ Marcina. Grał (i nie tylko, bo jak się okazało śpiewa świetnie) na naszym weselu. Wesele było w Ząbkach, ale Otwock nie daleko, a poza tym Dj jest chyba z okolic Pruszkowa, ale nie jestem pewna. Byliśmy pierwszą parą w rodzinie, u których zamiast tradycyjnego zespołu był DJ. Wszystkim się podobało. Szczerze polecam:)nr tel. 600-947-707 Dodam, że pełen profesjonalizm. Fajne konkursy w trakcie wesela, żeby zachęcić do zabawy i oczepiny super też wypadły. P Odpowiedz Link
darmet11 Re: DJ na wesele 02.05.11, 13:48 Śpiewający DJ-Wodzirej gitarzysta na Twoją imprezę Wita Państwa Mr.Gandalf- dee jay, prezenter, wodzirej, muzyk. Oferuję Państwu oprawę muzyczną Waszej imprezy, profesjonalnie i tanio. Prezentuję muzykę mechaniczną oraz wykonywaną na żywo, co jest rzadkością i dodaje kolorytu imprezie oraz stanowi pewną niespodziankę dla Państwa gości. Po więcej informacji zapraszam na moją stronę internetową. Tam też kilka coverów w moim wykonaniu. www.mrgandalf.yoyo.pl tel. 511 820 300 e-mail: darmuz.gandalf@gmail.com Pozdrawiam Mr.Gandalf Darek Podbielski Odpowiedz Link
lepo30 Re: DJ na wesele 09.06.11, 11:52 Ja polecam Wodzireja Macieja Osucha wraz z DJ, nie są może z naszych okolic (pochodzą z okolic Stalowej Woli) ale to jak na weselu bawili ludzi i dobierali repertuar przeszło moje najśmielsze oczekiwania. Zabawy oraz tańce, których nigdy wcześniej nie znałem ja ani moja rodzina tak się podobały że w mojej rodzinie będzie grał jeszcze jedno wesele :) Wysłuchał nasze propozycje, przedstawił swoje i wspólnie przygotowaliśmy mniej więcej plan zabawy. On jako wodzirej elegancko ubrany we fraku. Naprawdę polecam, namiary na niego: www.wodzirejprezenter.eu tel. 697 678 461 Odpowiedz Link